Első autónak BMW X5 vagy X6?
Azt mondod, hogy csak röhögcsélni jársz ide. Vannak sokkal szórakoztatóbb dolgok az életben, pl. egy X6-ot vezetni. Ha nem egész nap a gyakorin lógnál lehet, hogy egyszer te is megtapasztalnád.
Tanulj, dolgozz, sportolj stb.! Ezek mind értelmesebb dolgok mint ennek a kérdésnek a kiemelgetése. Az időd drága dolog, használd fel okosan!
Kíváncsi vagyok, mi lesz a sztori vége. Beismerni úgysem fogja, hogy kamuzott, úgyhogy vagy eltűnik örökre, vagy keres a tesco parkolóban egy x6-ot, vagy szed le egy képet a netről, amiről simán megmondjuk, hogy lopott kép.
Amúgy kérdező, nagyon tökös cselekedet lenne férfiasan beismerni, hogy nem valós a kérdés, és csak a poén kedvéért írtad ki. Úgy is tudja már mindenki.
Hidd el, nem lenne annyira égő, mint folytatni ezt a szart.
"Majd ha megkaptam őket."
Profi gépről azonnal fel lehet tölteni a netre, még telefon/számítógép sem kell hozzá!
"....és jól körbevágja majd, hogy ne látszódjon, hogy nem Magyarországon készült."
És ráfényképboltozza a kért feliratot!
Kérdező, a múltkor írtam neked privát üzenetet, hogy segítek lefotózni az autót, írd meg, hol és mikor találkozzunk. Nem válaszoltál.
Azóta rájöttem, hogy neked nem fotósra van szükséged, hanem photoshopposra. Akkor ezzel írok ajánlatot, arra hátha válaszolsz.
Ismerős.
Cégünkkel volt sok közös dizájn- és fotós projektje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!