Első autónak BMW X5 vagy X6?
Kitalálom: véletlenül letörlődnek majd az SD kártyáról a képek. :D
Amúgy idézlek: "Sziasztok! Megvan az autó igen. Már tegnap megvolt, csak megmondom őszintén, teljesen elfelejtettem a gyakorit :D Gyönyörű gép, egyszerűen imádom. Amint tudom felteszem a képeket."
Hogy csináltál képeket az autóról, ha már akkor sem volt jó a telefonod? Vagy ha közben romlott el a kamera akkor hova lettek a már elkészített képek?
Ha itt vagy állandóan a gyakorin miért két hónap múlva jutott eszedbe, hogy elromlott a telefonod?
Állításod szerint febr. 22. óta megvan az autó. Azóta komolyan nem csináltál egy képet sem róla?
(Persze érdemi választ nem várok, tudom, hogy unatkozol és csak szórakozni jársz ide. Gondolom te is tudod, hogy senki nem vesz komolyan, és belegondolva kicsit szomorú, hogy ez a legtöbb amit el tudtál érni az életben, hogy itt végre a figyelem középpontjában lehetsz, még ha mindenki röhög is rajtad)
....és jól körbevágja majd, hogy ne látszódjon, hogy nem Magyarországon készült.
Szinte már látom a képeket 🙃
Hopp egy kép már ki is került róla. :O :O Nem kamuzott.
( --et vedd ki amugy nem enged linkelni )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!