Első autónak BMW X5 vagy X6?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?2021. máj. 26. 13:35
321/620 A kérdező kommentje:
#320, ezt nem én írtam.
2022. máj. 16. 18:50
322/620 anonim válasza:
Jé de gyorsan előkerült. :D :D
323/620 anonim válasza:
Öcsisajt, hogy van a válasz a privát üzenetemre? Hol találkozzunk hétvégén, 1 darab kép erejéig?
324/620 anonim válasza:
Tudod lehet elromlott az oldal is, neki nem mennek a privátok :D :D
325/620 A kérdező kommentje:
Én nem kaptam privát üzenetet.
2022. máj. 16. 19:49
326/620 anonim válasza:
Hát pedig átment :))
kepkuldes.com/image/LlNZ6m
327/620 anonim válasza:
Itt látszik meg hogy kamu a kérdés , mert azóta is csak kiemeled de értelme semmi nincs.
328/620 anonim válasza:
Nem néztétek újat nem írt ki manapság? Az a baj ez már annyira szánalmas, hogy kezd szimplán unalmas lenni.
329/620 anonim válasza:
Na hol találkozunk? Mikor írd meg légyszi!
330/620 anonim válasza:
Hagyjátok már ezt a bizonyitgatást, mint az ovisok. :P
Az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!