Első autónak BMW X5 vagy X6?
"Nem hiszitek el, de elromlott a telefonom, és egyszerűen nem tudok képet csinálni az autóról"
Sírva visítok. Előbb hittem volna el, hogy lebénultál mert beléd ment egy oszlop a piros lámpánál, mint ezt.
Nem kellett volna így elsietni a magyarázatot, miért nincs kép 😅
Hát, mindig alul tudja magát múlni, szerintem az a troll lehet aki régen a mercijéről tett fel képeket, aztán meg hogy benn vannak a kocsiban egy csajjal.... Aztán akkor volt a fail mikor többen nekiálltak képeket feltölteni, mert annyi esze volt, hogy egy poreszből szedegette ki a képernyőmentéseket.
Na ez valószínű ugyanaz az ürge, és már meg sem próbál képekkel szórakozni, mert úgy is bukna vele.
Sebaj így is lehet rajta mosolyogni, trollok közt is vannak akik önmagukban tudnak poénosak lenni és vannak az iylenek, akik a szánalom miatt lesznek azok.
#318 Emlékszem erre, hatalmas volt :))
Kérdező, lehetne legalább annyi eszed, hogy nem jelzed a pontozásoddal, hogy itt vagy (tudjuk, hogy te vagy a 80%-os)
Így már biztos vagyok benne (persze eddig is tudtam), hogy nem fogsz válaszolni a privát üzenetre.
Most megint eltűnsz pár hónapra, majd azzal térsz vissza szeptemberben, hogy a számítógéped is elromlott, ezért nem írtál.
A következő sorokat képzeld feltételes módba, hiszen tudjuk, hogy nem történt autóvásárlás:
Nem tudom elhinni, hogy senkit nem kértél meg, hogy lőjön egy-két képet az autóról amikor megvetted (mert persze már akkor sem volt jó a telefonod). Nem az internet népének, hanem magadnak, hiszen ha neadjisten ellopják, szükség lesz rá. Borsod megyében laksz, gondolom nem kell sok ész ehhez...
De ha erre nem is gondoltál, tényleg nem kérted meg egy haverod, hogy lőjön egy darab képet neked (és nem nekünk) ha már ilyen szerencsétlen vagy, hogy 2022-ben nem tudsz képet keszíteni?
Nem hiszem, hogy ha egy huszonéves srác ilyen autóhoz jutna, ne akarna készíteni róla 100 képet legalább.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..
Nosztalgiázzunk :D :D
Eredetileg csak amiatt akartam meglesni, hogy a lepontozós %-a nem-e egyezik de ezt a kérdést már tilttott profilról írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!