Első autónak BMW X5 vagy X6?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?2021. máj. 26. 13:35
291/620 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide a barátnőm?
De, vannak a barátaimnak működőképes telefonjai, de ha azért kérem el, hogy pár névtelen vadidegennek bizonyítsak a neten, körbe is röhögnek. Hazudni meg nem fogok, mert az nem az én világom.
2022. máj. 16. 12:44
292/620 qkker1 válasza:
2Hazudni meg nem fogok, mert az nem az én világom."
Ahhoz képest egyfolytában hazudozol az oldalon!
294/620 anonim válasza:
Hol laksz? Elmegyek oda szívesen és lefotózzuk az enyémmel. vagy tudom mit küldök neked egy ilyet [link] ha nincs pénzed telefonra, azt lefotózod ezzel, jó lesz így?
295/620 A kérdező kommentje:
qkker mi vagy te, hazugságvizsgáló?
2022. máj. 16. 12:53
296/620 anonim válasza:
Nem csak segíteni akarok neked, na hova vigyem a telefont? Hol fotózzuk le az autód?
297/620 anonim válasza:
Ez már több, mint szánalmas. :D
298/620 qkker1 válasza:
Nem kell hazugságvizsgáló hozzák, anélkül is látszik, hogy kamuzol.
299/620 anonim válasza:
Azta rohadt... inkább ne írtál volna semmit :D ez tényleg nagyon cringe.
Ilyen esetben, ha lebuktál, szerintem jobb nyomni egy X-et a kérdéseid között erre a kérdésre, és elfelejteni.
De ez... :D hogy aki vesz egy X6-ot az fél év alatt nem tud venni egy telefont... :D Ember, én nem tudnék autót venni, de egy telefont bármikor.
Tudod ki hiszi el, hogy egy fiatal srác ilyen autóval telefon nélkül maradt.
Ultra cringe vagy
300/620 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, ha annyira biztosak vagytok abban, hogy kamuok, akkor minek írkáltok? Inkább ti vagytok cringe-ek, hogy egy olyan dolgot akartok bebizonyítani, amiről fogalmatok sincs. Rohadt gáz :D
2022. máj. 16. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!