Első autónak BMW X5 vagy X6?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?2021. máj. 26. 13:35
351/620 anonim válasza:
"#308 Miskolc mellett élek, a hétvége jó neked?"
Már más is ajánlotta neki, itt még ugy tett mintha okés lenne, hát aztán valami csoda folytán persze hogy nem ment bele. :D :D
352/620 anonim válasza:
Könyörgöm, próbáljon egy cetlit tenni rá, aztán induljon be a riasztó :D :D
353/620 anonim válasza:
Ja, természetesen az autó belsejét is videózd egy kicsit. Csak hogy lássuk, ki tudod nyitni az ajtaját
354/620 anonim válasza:
Mi van öcsisajt, találtál egy szerencsétlent, aki kölcsönadta neked a kocsiját? Vagy rávetted anyut meg aput, hogy béreljetek egyet egy kör meg pár fotó erejéig? Ezt kérted szülinapodra?
355/620 anonim válasza:
Csak vigyázz próbálkozás közben nehogy a tulaj valami kopasz izomkolosszus legye aztán gyk helyett a hírekbe kerül fel a post, hogy picit átrendezte a fizimiskád :D :D
356/620 A kérdező kommentje:
Hát, ha a rosszindulat fájna ti már ordítanátok :)
2022. máj. 24. 13:11
358/620 anonim válasza:
Na gyere én vagyok a fotós, van kamerám is, Misolc mellett élet, gyere csináljuk meg a képeket és a videókat, mutassuk meg nekik. Mikor indulhatok?
359/620 anonim válasza:
Tök hihető, hogy egy egyetemistának nem hiányzik a kamera a telefonjáról... Egy csomó mindenhez jól jön, én például nem lettem volna meg nélküle. A kis csoportunkon belül nagyon sokszor fotózgattuk a jegyzeteket, infókat egymásnak stb.
Amúgy... mikorra várhatjuk a videót?
360/620 A kérdező kommentje:
Hiába ajánlkoztok, már megbeszéltem a fotóssal. Hétvégén ráérünk mindketten, így akkor csináljuk.
2022. máj. 24. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!