Első autónak BMW X5 vagy X6?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?2021. máj. 26. 13:35
61/620 anonim válasza:
59es...
Miért gondolod, hogy a tehetős emberek nem járnak ide olvasgatni? :)
62/620 crudy válasza:
Nem állítom, hogy nem járnak. Olvassgatni inkább mint kérdezni. Aki tehetős az többnyire az eszével lett az. Többnyire.. Itt a kérdések nagy hányadára a google megadja a választ. Aki tehetős nem hiszem, hogy olyan kérdéssel fog előállni, hogy milyen megbízható autót vegyen 2 millió alatt vagy mi a baj a simson gyújtásával. Vesz egy autót ami tetszik mert van rá keret, fogja a simsont és elviszi szerelőhöz aki beállítja. Ha ő akarja akkor nem kérdezi meg hanem elolvassa a "simson gyújtás" c. könyvet. Aki tehetős az nem fogja az internet népét megkérdezni, hogy melyik 30 milliós autót vegye a kettő közül. Szerintem!
63/620 anonim válasza:
Én nem dolgozom 10 éve passive bevélem van kiadott házak és lakásokból. Jól esik nézelődni az anyanyelvemen.
Az autóm egy 2004-es Sharan, kb 2 heti 'fizum'. :)
64/620 crudy válasza:
Es ettol most mind boldogabbak lettunk.
65/620 anonim válasza:
Azt hitte mond valami nagyot interneten, anonim, majd mindenki csodálni fogja. :D
66/620 anonim válasza:
Ilyenkor szarul tudom magam érezni. Sürgőségin dolgozok, a fiatalkoromat iskolába töltöttem, most meg alig tudok megélni a fizetésemből. Más meg apuci pénzéből 40 millás autót vesz és azt magyarázza, hogy ő keményen megdolgozott érte.
67/620 A kérdező kommentje:
Te választottad az egészségügyet.
2021. jún. 3. 14:30
68/620 anonim válasza:
MEgvan már az autó? Lősz vele egy szelfit?
69/620 crudy válasza:
#67, de a gazdagságot nem te választottad...
70/620 A kérdező kommentje:
#69, ez tény, de mindent megteszek érte, hogy fenntartsam, ha majd édesapám nem lesz.
Ha nem ilyen családba születtem volna, akkor sem választottam volna az egészségügyet, pont a hozzászóló által leírt körülmények miatt.
2021. jún. 3. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!