Első autónak BMW X5 vagy X6?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?2021. máj. 26. 13:35
121/620 A kérdező kommentje:
Csajszika nem, van autó amivel járok, csak az apámé.
2021. szept. 2. 23:05
122/620 anonim válasza:
Még mindig ezen rugóznak itt egyes emberek? Hihetetlen. :D
123/620 anonim válasza:
Rossz lehet hogy 21 évesen még nincs saját autód:((( kellemetlen lehet:(((
124/620 A kérdező kommentje:
Csajszika, hol panaszkodtam?
2021. szept. 3. 08:40
125/620 anonim válasza:
Sehol, de attól én még sajnállak, azért 21 évesen már illene egy saját autóval rendelkezni és nem apuévaal menni...:(((
126/620 anonim válasza:
At a szerencse, hogy ezt a kérdést már nem lehet jelenteni mert régi, mailt írni meg lsuta vagyok emiatt, de az tuti hogy ezt már törölnék.
127/620 A kérdező kommentje:
Miért törölnék? Azért mert sok szemellenzős nem képes felfogni a kérdést és minden áron be akarják bizonyítani hogy kamu? Azért nem a kérdést kell törölni, hanem a sok "okos" hozzászólást.
2021. szept. 3. 10:06
128/620 anonim válasza:
Akkor kedves nem troll: Papíron " megrendelted ", akkor mégis minek már kiemelni a kérdést... na ugye. Azt hiszed te vagy itt az első aki iylen drága autós kérdést kiír?
129/620 A kérdező kommentje:
128: 108-as válaszombna leírtam a kiemelés lényegét, de idézem, hogy ne kelljen visszakeresned:
"Mert olyan jókat nevetek mindig a kommenteken :D"
Nem hiszek én semmit sem, ti vagytok akik valótlan dolgokat adtok a számba. :D
2021. szept. 3. 11:47
130/620 anonim válasza:
Majd azért ha megvana z autó várjuk vele a szelfit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!