Első autónak BMW X5 vagy X6?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?2021. máj. 26. 13:35
151/620 anonim válasza:
Mert egy szimpla troll, de ezt már a legelején többen is írták.
152/620 anonim válasza:
Hát, a zsaporozecnek is volt egy beépített kályhája.
154/620 anonim válasza:
A kérdező néhány hozzászólással ezelőtt ezt írta:
"Szóval én itt ezt a kérdéskört lezártam, további jó csámcsogást, ha nincs más dolgod"
Látom mennyire lezárta :D Szerintem ő akarja, hogy csámcsogjanak rajta.
155/620 anonim válasza:
Fura hogy megvan még a kérdés egyáltalán, ezután a kijelentése után.
156/620 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__11..
Itt az új agymenése, copy-paste csak átírta a pár helyen :D
157/620 A kérdező kommentje:
156: Én nem írtam új kérdést, ebben biztos lehetsz. :)
2021. szept. 22. 07:58
159/620 anonim válasza:
Ezt a kérdést hogy a fszomba nem törölték még?
160/620 anonim válasza:
E mailbe kell jelenteni, lényegében már ugy is kijelentette, hogy csak azért emeli ki hogy szorakozzon a kommenteken, így belemegy a kérdés provokatív kategóriába. Csak mivel egy hónapnál régebbi a kérdés így nem lehet simán jelenteni. A másik kérdését törölték reggelre ahogy nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!