Első autónak BMW X5 vagy X6?
Melyiket választottad? Nem olvastam végig a válaszaid
Nekem az X6 jobban tetszik ugyan, de azt hiszen a SpeedZone-nak volt róla tesztvezetős videója (új autó volt) , és mutatták hogy nem működik benne az iDrive Touch Controller meg még jó pár gomb. Nekem ez elég nagy turn off, tekintve hogy milyen drága
Amúgy ne haragudj de én sem hiszem, hogy ez a kérdés valódi.
Pontosan tudtad milyen válaszokat fogsz kapni, ráadásul értelmes ember nem gyk-n szavaztatja meg milyen autót vegyen, úgyhogy más célja nem nagyon lehetett a kérdésednek a szimpla provokációnál...
Gondolom tanácsot meg bőven van kitől kérned a közvetlen környezetedben ilyen családi háttérrel.
Utolsó!
Egy X6 40i-t választottam, nagyon szép kék színben. Természetesen nem csak itt kérdeztem véleményeket, csak azt hittem egy cseppet értelmesebb emberek vannak itt, nem pedig rosszindulattól csöpögő majmok. Kicsit naiv voltam, de ha már elkezdtem akkor végigviszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!