Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak BMW X5 vagy X6?

Első autónak BMW X5 vagy X6?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?

2021. máj. 26. 13:35
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/620 anonim ***** válasza:
74%
Nem fogok most 18 oldalnyi kommentet visszaolvasgatni, valahol volt róla szó már, hogy is volt, hogy csak röhögcsélni jáűrsz ide mint most is, innentől ekzdve a kérdés értelmét vesztett.
2021. okt. 17. 00:15
 182/620 anonim ***** válasza:
88%
Mit tudtok még ezen a kérdésen annyit elemezni és csámcsogni? :P
2021. okt. 17. 00:29
 183/620 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gondoltam megírom :)

Pénteken hívtak a szalonból, jelenlegi állás szerint úgy tűnik január vêgére-február elejére nálam lehet az autó. Mindenképpen fogok lőni nektek 1-2 képet róla.

2021. nov. 7. 09:18
 184/620 anonim ***** válasza:
53%
Na még hányszor emeled ki, elején se voltál vicces csak 12 egy tucat troll.
2021. nov. 7. 10:26
 185/620 anonim ***** válasza:
94%
Rendben,várjuk a képeket!!Hátul T betűvel😁
2021. nov. 7. 19:12
 186/620 anonim ***** válasza:
80%
Első autónak nem szabad ekkora böszme dögöt venni hatszáz lóerővel, meg amiben mindent az elektronika végez és nem tanulod meg az úttal való kapcsolat fizikáját, hanem egy átlagos autón tanulj meg rendesen vezetni.
2021. nov. 8. 09:02
 187/620 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad itt trollkodni, oké, vegyék ilyet, de azzal csakis óvatosan és odafigyelve, hogy átérezd milyen az úttal a kapcsolat.
2021. nov. 8. 09:04
 188/620 anonim ***** válasza:
96%

Én farmotoros Skodán, Wartburgon, Ladán tanultam vezetni 20 éves korom alatt, aztán most 40 felett egészen más érzésselveszek kezembe akár 5-10 milliós céges terepjárót, elektromos autót, SUV ot stb. Én nem engedném hogy vezetni ilyenekkel tanuljanak. Vezetni tanulni normál méretű nem összkerekes, körbelátható autó kell. Előbb megtapasztaljuk mi az hogy úttal való kapcsolat és fizika törvényei.

Ha rendes srác vagy, aki megfontolt és akar jól vezetni, vegyél bármilyen X-es BMW - t. Van ismerősöm, lány, aki ilyet vezetett először.

De, mindnyájan látjuk mi van, én a seggét rúgnám szét némelyik ökörnek, amelyiknek csak a pénze meg a pofája nagy, nem tud vezetni, de díszpicsa-terepjárója van, hétezer köbcenti meg 12 henger van alatta 4 turbóval, aztán látom hogy enyhén havas úton ovodás dolgokat nem bír megoldani... Csak röhögök. Aztán csinálja a balesetet és a fele akkora súlyú kisautóban a vétlen sofőr halt meg családostul nem egyszer a tudatlan takonygyerek miatt.

2021. nov. 8. 09:12
 189/620 anonim ***** válasza:
79%

Én meg min nevetek nagyot... A mai mondvacsinált vadászok...

Régen a vadász kiment a mindent kibíró Wartburgjával a leshez, leült és várta a vadat, Néha lőtt valamit. Ma a gazdag vadász elmegy a földút széléig a 30 milliós tohonya luxusterepjáróval, nem mer bemenni sehova mert már a vizes füvön elakad, aztán telepen tenyésztett fácánokat szálltatnak fel neki hogy abból lövögessen és ő legyen a naaaagy vadász...

2021. nov. 8. 09:17
 190/620 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jótanácsokat. Vezetni tanulni is egy öregebb autóval tanultam, illetve sokat vezettem ilyen-olyan autókat, szóval mondhatni már van tapasztalatom minden téren. Persze ettől függetlenül tisztelni fogom az erejét a BMW-nek, én sosem voltam az az őrült vezető. :)
2021. nov. 8. 09:22
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!