Első autónak BMW X5 vagy X6?
Sziasztok!
Gondoltam megírom :)
Pénteken hívtak a szalonból, jelenlegi állás szerint úgy tűnik január vêgére-február elejére nálam lehet az autó. Mindenképpen fogok lőni nektek 1-2 képet róla.
Én farmotoros Skodán, Wartburgon, Ladán tanultam vezetni 20 éves korom alatt, aztán most 40 felett egészen más érzésselveszek kezembe akár 5-10 milliós céges terepjárót, elektromos autót, SUV ot stb. Én nem engedném hogy vezetni ilyenekkel tanuljanak. Vezetni tanulni normál méretű nem összkerekes, körbelátható autó kell. Előbb megtapasztaljuk mi az hogy úttal való kapcsolat és fizika törvényei.
Ha rendes srác vagy, aki megfontolt és akar jól vezetni, vegyél bármilyen X-es BMW - t. Van ismerősöm, lány, aki ilyet vezetett először.
De, mindnyájan látjuk mi van, én a seggét rúgnám szét némelyik ökörnek, amelyiknek csak a pénze meg a pofája nagy, nem tud vezetni, de díszpicsa-terepjárója van, hétezer köbcenti meg 12 henger van alatta 4 turbóval, aztán látom hogy enyhén havas úton ovodás dolgokat nem bír megoldani... Csak röhögök. Aztán csinálja a balesetet és a fele akkora súlyú kisautóban a vétlen sofőr halt meg családostul nem egyszer a tudatlan takonygyerek miatt.
Én meg min nevetek nagyot... A mai mondvacsinált vadászok...
Régen a vadász kiment a mindent kibíró Wartburgjával a leshez, leült és várta a vadat, Néha lőtt valamit. Ma a gazdag vadász elmegy a földút széléig a 30 milliós tohonya luxusterepjáróval, nem mer bemenni sehova mert már a vizes füvön elakad, aztán telepen tenyésztett fácánokat szálltatnak fel neki hogy abból lövögessen és ő legyen a naaaagy vadász...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!