Első autónak BMW X5 vagy X6?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?2021. máj. 26. 13:35
221/620 A kérdező kommentje:
Ha nem foglalkoznál vele akkor nem válaszolgatnál te észkombájn.
2022. jan. 27. 19:01
222/620 anonim válasza:
Csak jól szórakoznak rajtad. :D
224/620 A kérdező kommentje:
Még nem, elvileg jövő hét elején szállítják.
2022. febr. 15. 15:12
227/620 anonim válasza:
Kérdező, egész nap gyakorizol amúgy?
Ahogy elnézem, amint megjelenik egy válasz te rögtön itt vagy, hogy válaszolj.
Dehogy vagy te egyetemista. Egy troll munkanélküli vagy, azért van ennyi időd.
228/620 anonim válasza:
Kiszállították-e már, esetleg még ,,várni" kell rá?
229/620 anonim válasza:
228: Bocsi, rosszul irtad és "várnunk kell rá" na igy, mert itt mindenki azt várja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!