21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?
Ennyi kaja után mindjárt jön, etetitek rendesen :D
2022. febr. 22. 08:51
232/620 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megvan az autó igen. Már tegnap megvolt, csak megmondom őszintén, teljesen elfelejtettem a gyakorit :D Gyönyörű gép, egyszerűen imádom. Amint tudom felteszem a képeket.
2022. febr. 22. 11:14
233/620 anonim válasza:
Na akkor lássuk a képeket:)
2022. febr. 22. 11:32
234/620 anonim válasza:
"teljesen elfelejtettem a gyakorit"
😂😂😂😂
Ez különösen hihető, tekintve hogy az egész életed itt éled, mint az már kiderült.
2022. febr. 22. 13:13
235/620 anonim válasza:
Küld el a képet és zárjuk már le ezt az istenverte kérdést, mert ahányszor fellépek erre az oldalra állandóan ez a kérdés jön fel és már rohadt unalmas....
2022. febr. 22. 13:22
236/620 anonim válasza:
Még keresi a képet, szerkesztgeti, alakítgatja, megtükrözi, levág róla ezt azt, hogy majd ne dobja ki a Google az oldalt ahonnan a képet lopta, ha rákeresünk :)
2022. febr. 22. 13:35
237/620 anonim válasza:
...bár így is meg lehet találni a gugliban, csak hogy tudj róla :)
2022. febr. 22. 13:37
238/620 anonim válasza:
Exif adatokat meg ird át, hogy tegnapi/mai dàtum legyen a képadataiba kodolva. :)
2022. febr. 22. 14:20
239/620 anonim válasza:
Azt azért tisztázzuk, hogy ezen a ponton a minimális elvárt bizonyíték:
- videó, amin látszik hogy nálad van az autó kulcsa és be tudod vele indítani
- látszik, hogy X6-ban ülsz (vagy mittomén már mit rendeltél)
- látszik, hogy közben nem ül melletted senki
- valamilyen módon utalsz a gyakorira (egy cetlire felírod vagy vmi)
Ha tényleg nálad az autó, akkor ezt pár másodperc alatt megoldod. Egy random fotó a kormányról nem elég, én is be tudok sétálni a szalonba és fotózgatni :P
2022. febr. 22. 14:28
240/620 anonim válasza:
Szinte látom a lelki szemeim előtt, ahogy izzad a gyerek, mihez kezdjen most.
Pedig már volt egy tuti képe egy random új-zélandi csávó facebook oldalára feltöltött BMW X6 autójáról. De most, hogy megtudta, hogy facebookon is lehet keresni képeket... :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!