Első autónak BMW X5 vagy X6?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?2021. máj. 26. 13:35
212/620 anonim válasza:
Téligumi minek hozzá? Ha 2-3 hét múlva kapja, akkor télivel jön.
213/620 A kérdező kommentje:
Majd attól függ, hogy mivel jön. Ha télivel jön és az idő indokolja akkor még rajta marad, és veszek egy nyári szettet felnistül, ha viszont nyárival jön és már jöbb az idő, akkor csak következő tavasszal fogok venni télit.
2022. jan. 27. 12:34
214/620 anonim válasza:
Nincs rá pénz? Adjak kölcsön egy 20-ast annyiért már kapsz téligumit a bakancsos úti piacon tesó.
216/620 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy egy egyetemistának annyi ideje van, hogy egész nap gyakorizzon, és azonnal ugorjon, ha írnak neki.
Szerintem te valami unatkozó munkanélküli troll vagy
217/620 anonim válasza:
Nem várom el, hogy pózolj az autóval, csak hihető képeket csinálj róla. Belülről, kívülről, minden szögből, csomagtartó, hátsó ülések, stb. Ha ezek stimmelnek, akkor lehiszem.
218/620 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy a kérdező a hülyébb, vagy azok a válaszolók, akik még mindig ezzel vannak elfoglalva.
219/620 A kérdező kommentje:
#217 meglesz! :)
#218 te is ezzel vagy elfoglalva, szóval tulajdonképpen lehülyézted magad. Pacsi!
2022. jan. 27. 16:33
220/620 anonim válasza:
Azzal, hogy most hozzászóltam még nem foglalkozom vele folyamatosan te észkombájn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!