Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért röhögik vagy gúnyolják...

Miért röhögik vagy gúnyolják ki azt az embert az emberek akik a drága autókra izgulnak ha valakinek csak az egyszerűbb autók jobban bejönnek vagy nem kéne neki olyan drága luxus autó?

Figyelt kérdés

2021. máj. 2. 01:14
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Attól függ mi számít középkategóriának. Nekem a középkategória egy mk2-es focus, vagy 5-ös golf stb. Valakinek meg az a8 audi a középkategória
2021. máj. 3. 18:44
 42/47 anonim válasza:

Mert a mai pénzcentrikus világban nagyrészt ez számít. Ez jelenti az erőt.

Sajna ma kb. mindent a pénz mozgat, ha pénzed van, drága cuccaid vannak, akkor vagy valaki sok ember szemében, azaz erős vagy, még akkor is, ha buta vagy. Tökre gáz, de ez van.

2021. máj. 3. 19:30
 43/47 A kérdező kommentje:

42/

Na igen ezt sajnos észre vettem itt van egy csomó csaló gazdag vállalkozó cigány/magyar is drága autók meg minden és sokan felnéznek rájuk pedig nem nagy észkombájnok de a sok pénz ahogy mondod felemeli őket.Sőt ők maguk is azt hiszik,hogy bármit megtehetnek pl van olyan akinek drága sport bmw-je vagy mercedese van aztán száguldozik a városban meg durrogtatja az autót de nekik nem mernek szólni a rendőrök bezzeg ha én szabálytalankodnék... Szóval igen a pénz mindent ad sajnos...

2021. máj. 3. 21:37
 44/47 anonim ***** válasza:
De emiatt hiába nyitsz 500 kérdést, ez a dolog nem fog eltűnni. a sok dikkmá az a4es dízel audiban.
2021. máj. 3. 22:01
 45/47 anonim ***** válasza:
89%
Opel astram van. Második tulaja vagyok, oylan fényezes van rajta, ami nem mindennapi full patika állapot. céges autóm egy új mondeo. Nem kell nekem se a merga bömös meg ódi. Tökéletes ez, ami van. Én mega sok fenntartani nem tudó hülyegyereket röhögöm, akik megveszi k a Bmw-t aláznak az opellal hű kielőzött de vagány, mondeoba ülve meg jókat nevetek, mikor hülye bmw-s pcs nem tud felmenni za emelkedőn, meg közelembe nem mer jönni nehogy belém guruljon :D
2021. máj. 3. 22:07
 46/47 anonim ***** válasza:
Utolsó.. azt is tedd hozzá, hogy ezek a p*csköszörűk sz@ros 1.6-os motorral veszik meg a bmw-t, hogy há bmw de ne fogyasszon má annyit he :'D és a régi swiftel legyorsulod a f*s hátsókerekest.szánalmasak.
2021. máj. 3. 22:18
 47/47 anonim ***** válasza:
Sokkal jobbra tartok egy g astrát vagy ford focust jó nagy motorral, mikor meglátnak nevetnek, aztán mikor gyursulás jön akkor jön a kifogás, hogy lecsúszott a lábam/anyám hívott stb. olyankor tudnék a pofájába röhögni, csak sajnos köztünk van 2 kasztni.
2021. máj. 3. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!