Miért röhögik vagy gúnyolják ki azt az embert az emberek akik a drága autókra izgulnak ha valakinek csak az egyszerűbb autók jobban bejönnek vagy nem kéne neki olyan drága luxus autó?
Figyelt kérdés
2021. máj. 2. 01:14
41/47 anonim válasza:
Attól függ mi számít középkategóriának. Nekem a középkategória egy mk2-es focus, vagy 5-ös golf stb. Valakinek meg az a8 audi a középkategória
42/47 anonim válasza:
Mert a mai pénzcentrikus világban nagyrészt ez számít. Ez jelenti az erőt.
Sajna ma kb. mindent a pénz mozgat, ha pénzed van, drága cuccaid vannak, akkor vagy valaki sok ember szemében, azaz erős vagy, még akkor is, ha buta vagy. Tökre gáz, de ez van.
43/47 A kérdező kommentje:
42/
Na igen ezt sajnos észre vettem itt van egy csomó csaló gazdag vállalkozó cigány/magyar is drága autók meg minden és sokan felnéznek rájuk pedig nem nagy észkombájnok de a sok pénz ahogy mondod felemeli őket.Sőt ők maguk is azt hiszik,hogy bármit megtehetnek pl van olyan akinek drága sport bmw-je vagy mercedese van aztán száguldozik a városban meg durrogtatja az autót de nekik nem mernek szólni a rendőrök bezzeg ha én szabálytalankodnék... Szóval igen a pénz mindent ad sajnos...
2021. máj. 3. 21:37
44/47 anonim válasza:
De emiatt hiába nyitsz 500 kérdést, ez a dolog nem fog eltűnni. a sok dikkmá az a4es dízel audiban.
45/47 anonim válasza:
Opel astram van. Második tulaja vagyok, oylan fényezes van rajta, ami nem mindennapi full patika állapot. céges autóm egy új mondeo. Nem kell nekem se a merga bömös meg ódi. Tökéletes ez, ami van. Én mega sok fenntartani nem tudó hülyegyereket röhögöm, akik megveszi k a Bmw-t aláznak az opellal hű kielőzött de vagány, mondeoba ülve meg jókat nevetek, mikor hülye bmw-s pcs nem tud felmenni za emelkedőn, meg közelembe nem mer jönni nehogy belém guruljon :D
46/47 anonim válasza:
Utolsó.. azt is tedd hozzá, hogy ezek a p*csköszörűk sz@ros 1.6-os motorral veszik meg a bmw-t, hogy há bmw de ne fogyasszon má annyit he :'D és a régi swiftel legyorsulod a f*s hátsókerekest.szánalmasak.
47/47 anonim válasza:
Sokkal jobbra tartok egy g astrát vagy ford focust jó nagy motorral, mikor meglátnak nevetnek, aztán mikor gyursulás jön akkor jön a kifogás, hogy lecsúszott a lábam/anyám hívott stb. olyankor tudnék a pofájába röhögni, csak sajnos köztünk van 2 kasztni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!