Miért röhögik vagy gúnyolják ki azt az embert az emberek akik a drága autókra izgulnak ha valakinek csak az egyszerűbb autók jobban bejönnek vagy nem kéne neki olyan drága luxus autó?
Mert azt hiszik, hogy azért mondod, mert nem futja 10 millás autóra. Nálam azt se érti meg a sok autófétises gyökér, hogy nekem a funkció kell, azaz 8 km-re elmenjek vele dolgozni meg boltba, nagyjából semmi másra, és ezt megbízhatóan és olcsón teljesítse.
Magukból indulnak ki. Nekem nem kellene lambo, ha ilyenhez jutnék azonnal eladnám és befektetném a pénzt.
35/
Na igen saját maguk felől nézik a dolgot és nem hiszik el,hogy szarok ezekre az autókra.
Ne foglalkozz senkivel! Valószínű, hogy aki nevet, annak még jogosítványa sincs, nem hogy luxusautója.
Nekem volt Porsche Panameram, 1,5-2Mft/szervíz, persze többet adott mint egy suzuki, van volt és lesz különbség, de azért mindig volt mellette egy középkategóriás megbízható autó. És ezt mindenki így csinálja. Haverom is vállalkozó Q7 mellett 4-es golfal jár 😂
Írta itt valaki, hogy passatja van, nekem is az van (csak ez 99-es) Jó “malacok” ezek, ezek mellett volt több luxus autom is, de azok jöttek mentek :D Nem tudom h milyen autód van kérdező és nem is ez s lényeg, de azt tudom, hogy többre mész s középkategóriás autóddal, mint aki leszol. Ne foglalkozz senkivel ;)
39/
Nekem az az autóm van amiről álmodtam és nem luxus :) Bár van akinek ez is luxus amúgy egy renault fluence.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!