Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért röhögik vagy gúnyolják...

Miért röhögik vagy gúnyolják ki azt az embert az emberek akik a drága autókra izgulnak ha valakinek csak az egyszerűbb autók jobban bejönnek vagy nem kéne neki olyan drága luxus autó?

Figyelt kérdés

2021. máj. 2. 01:14
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
90%
Nekem egy 97-es évj 1,9td kombi Passatom van (malac passatnak csúfolják). Vállalkozó vagyok 1-2 millio Ft között van a havi nettó bevételem. Simán vehetnék egy új autót,de nekem ez is megfelel.még 2-3 év és jelentősebb korrodálások lesznek rajta,akkor eladom,vagy leadom a bontóba. Aztán veszek valami 10-15 év körüli Vw-t...
2021. máj. 2. 16:12
 32/47 anonim ***** válasza:
A passat nagyon is jó autó, annál feljebb én sem mennék igazából.
2021. máj. 2. 16:31
 33/47 anonim válasza:
35%
Még,hogy swiftet nem lehet évezni?! :D Erről kérdezd meg inkább a Vályi Pistát vagy az Ámon Olivért,olyan vezetési élményt adnak,hogy beszarsz csak tudni kell vezetni....
2021. máj. 2. 21:46
 34/47 anonim ***** válasza:
78%
Persze, hogyne. Meg a tesód anyjának a testvérének a nevelt fia is élvezi vezetni, nem?
2021. máj. 2. 23:47
 35/47 anonim ***** válasza:

Mert azt hiszik, hogy azért mondod, mert nem futja 10 millás autóra. Nálam azt se érti meg a sok autófétises gyökér, hogy nekem a funkció kell, azaz 8 km-re elmenjek vele dolgozni meg boltba, nagyjából semmi másra, és ezt megbízhatóan és olcsón teljesítse.

Magukból indulnak ki. Nekem nem kellene lambo, ha ilyenhez jutnék azonnal eladnám és befektetném a pénzt.

2021. máj. 3. 08:17
 36/47 A kérdező kommentje:

35/

Na igen saját maguk felől nézik a dolgot és nem hiszik el,hogy szarok ezekre az autókra.

2021. máj. 3. 10:48
 37/47 anonim ***** válasza:
A kényelem a kényelmes embereknek való. :)
2021. máj. 3. 11:57
 38/47 anonim ***** válasza:
Ennyi. Lambó nekem sem kéne soha, adnám elfele és vennék a pénzből valami 2 milliós cirkálót, a többit meg megtartanám nehezebb időkre.
2021. máj. 3. 15:29
 39/47 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz senkivel! Valószínű, hogy aki nevet, annak még jogosítványa sincs, nem hogy luxusautója.

Nekem volt Porsche Panameram, 1,5-2Mft/szervíz, persze többet adott mint egy suzuki, van volt és lesz különbség, de azért mindig volt mellette egy középkategóriás megbízható autó. És ezt mindenki így csinálja. Haverom is vállalkozó Q7 mellett 4-es golfal jár 😂

Írta itt valaki, hogy passatja van, nekem is az van (csak ez 99-es) Jó “malacok” ezek, ezek mellett volt több luxus autom is, de azok jöttek mentek :D Nem tudom h milyen autód van kérdező és nem is ez s lényeg, de azt tudom, hogy többre mész s középkategóriás autóddal, mint aki leszol. Ne foglalkozz senkivel ;)

2021. máj. 3. 18:29
 40/47 A kérdező kommentje:

39/

Nekem az az autóm van amiről álmodtam és nem luxus :) Bár van akinek ez is luxus amúgy egy renault fluence.

2021. máj. 3. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!