Az Audi vagy a Maserati a feljebb pozícionalt, patinasabb, minőségibb márka?
Igen, én is a Maserati-ra szavaznek, az olaszok is tudnak luxus autót gyártani, nemcsak a német 3-as. Gagyi minőségét nem éppen 40 milliókert adnak.
S sokkal szimpatikusabb márka, mint a fentebb említettek. A német felsőbb renduseg a magyar Audi, BMW és Merci tulajoknal is megjelenik, ha ilyeneket ülnek, azt hiszik, hogy ők az isten császárok, pedig a nagy büdös francokat...
azért az Audi már jópárszor letette az asztalra amit kell, mind a motorsportokban (wrc,le mans, dtm...), mind az utcán (r8, rs, qrs modellek, de akár csak egy sima S széria is akár). Általában ami a fancy olasz meg akármilyen járművekben van mind a németektől vagy japánoktól lett átvéve. Habár azért jót nevettem azon mikor pár éve láttam az Audit reklámozni hogy hiper-szuper ultraszónikus vadriasztót lehet extraként rendelni most az új audikba, nekem van pár ilyen ultraszonikus vadriasztóm a szekrényemben, még fater adta már tiszta sárga a bontatlan doboz, van már vagy 30 éves és akkor is gombokért lehetett venni ilyet, ja és amúgy pont semmit se értek :DD És az Audi úgy adta elő mintha feltalálták volna a spanyol viaszt, és gondolom kemény pénzeket kérnek érte a gyanútlan vásárlóktól :D
Nem véletlen kerülnek annyiba az új Audik, és mondjuk az új Suzukik vagy új Daciak. Ég és föld a különbség mind dizájnban, mind anyaghasználatban, mind akárhogy. A BMWről nagyon sok rosszat hallani, de én az audiról nagyon nem hallok olyan rosszakat. Maseratiról meg azért nem hallok semmit mert még használtan is irreálisan sokba kerül, és nem nagyon jut el ide :D Habár egyszer olvastam egy Ferrari Enzo tesztet tc népítélet-en, a csávó társasházba lakott. Ti is érzitek a furcsaságot az egészben? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!