Miért röhögik vagy gúnyolják ki azt az embert az emberek akik a drága autókra izgulnak ha valakinek csak az egyszerűbb autók jobban bejönnek vagy nem kéne neki olyan drága luxus autó?
Valószínűsítem nincs jogsid. Se autód. Ha ez a 2 meglesz, rá fogsz jönni a dolgokra. Felesleges magyarázkodni.
Elítélem azt aki felvág azzal, ami van neki, viszont aki szerint nincs különbség az 1 milliós octavia és egy 5 milliós mittudomén milyen audi között, az egyszerűen hülye.
Egyszóval.. VAN különbség, VAN értelme, ha VAN rá pénzed.
Ha pedig nem érdekel, akkor vagy nincs rá pénzed, vagy megelégszel azzal, ami van. Bár azért van egy szint, egy régi suzukit pl csak az élvezi akinek gond van a fejében.
2/
Na most jól mellé fogtál mert autóra jogsim 2005 óta van és autóm is van :) Senki nem beszélt van e vagy nincs különbségről csak engem nem érdekelnek azok az autók ami van nekem az az álmom volt így más nem is érdekel.De látod pont ilyenekről írtam te is belém akarod magyarázni a dolgokat.
3/
Ilyesmik nekem is vannak de nekem nem fontosak és leginkább nem az elektronikáról beszéltem.
3/
Nekem az enyémmel is meg van az élmény más meg nem érdekel :)
4/
Ez is egy hülye gondolkodás,nagybátyáméknak van rá pénzük mégse drága mercivel járnak.Attól ha valakit nem érdekel valami még nem egyenlő a csórtsággal tudok olyat vehetne autót mégsem érdekli a vezetés.Én ha nagyon gazdag lennék sem kéne másik autó és nem kéne drága sem,bár ma már minden drágának számít szinte.Ilyen nehéz elfogadni ezt vagy itt is egysíkú emberek vannak?Most őszintén meg mondom vehettem volna hayabusát is de nem kell elég a hatszáz pl,most akkor hülye meg csóró csóró vagyok? :)
5/
Kívánom,hogy teljesüljön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!