Miért röhögik vagy gúnyolják ki azt az embert az emberek akik a drága autókra izgulnak ha valakinek csak az egyszerűbb autók jobban bejönnek vagy nem kéne neki olyan drága luxus autó?
Akkor? Mi a gond? Miért érdekel a válasz, ha neked megvan az élmény?
Nyilván nem vagy analfabéta, tudod hogy miért istenítik. Általában ezek a gazdag Pestiek, akik ennyire felszínesek.
Viszont én is tudom bármikor csorgatni a nyálam egy újabb audira.
De ugyanúgy megnézem a 6-os mazdákat, h astrát vagy hasonlókat is.
Sajnos a világ már egyre felszínesebb, alig merek Jordan cipőt venni, mert a buszon/bárhol megnézik.
Lassan már odáig érünk el, hogy veszel egy autót, és a csajok már ott várnak a kereskedés előtt, hogy nadrágon keresztül nyalogasság a golyókat. (Alpári, elnézést :D)
Engem régen érdekelt, hogy milyen autóm van, nyomasztott, hogy egy pici Swiftem van, de kiszámoltam 3 órát töltök az autóban 1 héten, azért a 3 óráért felesleges nekem mást venni, nekem a Toyota Hi-Ace a kedvenc autóm, gyerekként olyat akartam vetetni, jó kis 4x4 9 személyes , klímás a favorit. Viszont se helyem se lehetőségem dízelt venni, sajna a fűtés most a fő szempont.
Totál megértem aki A8-at szeretne pl. nekem a tömés , de szó szerint az is kiesik a Swiftbe, én nem vagyok hajlandó vele 60km-nél többet menni egy "seggel". Annyi rá a válaszom : lexarom, hogy más mit csinál, ha engem kiröhög én nem veszem fel, de én sosem röhögtem ki mást, még oviba sem, sőt! Irigykedtem arra a gyerekre akinek az apja vízvezeték szerelő volt, mert egy régebbi ( ami UAZ mentőt váltotta Hi-Ace meg a Mitsu L400 kinézetű , tán 1992-től gyártott ) piros Hi-Ace 4x4 autójuk volt oviba én voltam az első aki bement mert a srác volt a második és vártam az autót. :D
Én azért, mert ez leginkább a fiatalok mániája. Autóra a fizetésüket is feláldozzák, de saját lakásra, nyaralásra vagy akármire már nem is marad pénzük.
Persze megint más az, ha egy 40+os ember hobbija, akinek már megvan az önálló egzisztenciája és mindegy, hogy mire költi. Vagyis ha van fél milliós fizetése, saját lakása/háza, gyereke, eltartja magát és még úgy is az autó a hobbija, álma tegye. De szerintem 20on évesen vannak fontosabb és meghatározóbb dolgok.
Legalábbis az én fontossági listámon az autó a 4. helyen szerepel, a "jó autó" meg valahol 10-20 év múlva.
kedves kérdező! A kérdésedből érezni, higy ijú vagy, és csóró...nagyjából mindenkiátéli ezt az időszakot...ez így normális..
A baj akkor kezdődik, ha jónódú, talán tehetős, esetleg gazdag emberré válsz, és akkor is ezt a marhaságot hirdeted..
Persze nem így lesz, mert a sors kegyelméből, és kis szerencsével megtudod milyen is az a drága autó. Ötmillióért egy rövidtávra használható kisautó pont megfelel, de hosszabb távra, vagy egyszerűen kényelmi igényedből már tíz-tizenöt milla környékén gondolkodsz. Aztán, ha megszalad a jólét, akkor már odaátról hozol Hummert, vagy Mustangot, de befigyelhet akár a hetvenmillás merdzsó is..arról a tébolyról nem is beszélve, hogy imádod a kéziváltós kocsikat, automatába bele sem ülnél.
Most még jó így, megasztán nincs is jobbra pénzed(tehetséged)..a Hayabusa nem biztos, hogy jó példa..ott van Amerika...nézd meg a jutubon, milyen is egy igazi Harley(találkozó), ami itt néhány embernek van csak..
Egy villanyrollert sem hagyhatok az aldi előtt, mert sajnos lenyúlják, pont úgy, mint a villanybicajom. A kocsimon a karcolás, kisebb horpadás már velejáró.
11/
Hát ezek most pont nem pestiek,attól messze kisvárosiak. Én nem csorgatom más autóra a nyálam mert a sajátomon kívül semelyik más nem érdekel.
15/
Köszi de ne erőltesd ami nem megy nem vagyok ifjú se csóró és isten igazán egy megjegyzésemből jöttek rám ezek az idióták akik jobban akarták tudni én mire izgulok meg ilyenek. Azért rossz olvasni,hogy itt is csak egysíkú emberek vannak,tényleg felszínes sok ember...
15/
Ha nagyon akarnék most rögtön vehetnék egy harleyt...
17/
Hát ezek felnőtt emberek voltak,nem valami nagy szinten vannak agyilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!