Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehetne-e a Trabantot elektrom...

Lehetne-e a Trabantot elektromos hajtással ismét széles körben alkalmazni?

Figyelt kérdés

Olcsó elektromos népautó születhet,széles néptömegek számára elérhető áron.

Környezetvédelmi telitalálat.

https://www.youtube.com/watch?v=4hIwsvA7ZMk

#Trabant #elektromotorral
2020. nov. 9. 19:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/174 anonim ***** válasza:
100%
El kell hogy szomorítsalak kérdező, de több autógyártó - például BMW - szerint a dízeleké a jövő, csak nem a jelenlegi módon kell csökkenteni a károsanyag-kibocsátást, hanem különböző szűrőkkel, adalékokkal mint például az Ad-blue, amik megkötik majd a mérgező gázokat. Ez egy járható út lenne szerintem is.
2020. nov. 9. 22:28
 72/174 anonim ***** válasza:
100%
#70 Hol akarsz te megfulladni? 25-30 éve, mikor bűzlött minden a tiszta keleti kocsiktól, akkor nem akartál megfulladni?
2020. nov. 9. 22:29
 73/174 A kérdező kommentje:

69/ Persze hogy felrobbant,mert merészeltem azt mondani,hogy olcsóbb népi jellegű E autózásé a jövő,nem a benzineseké!

Utánna azonnal setét lettem,mert véleményem van valamiről.

Jó kis fórum!

2020. nov. 9. 22:30
 74/174 A kérdező kommentje:

70/ Figyelj,ha leelőz egy Diesel üzemeltetésű/nem tudom minek nevezzem/akkor

nyomja ki magából a kormot,és még ráadásul kettő kipufogója is van./Az a menő,nem tudtad,te kis buti!/

Várjál,ehhez jön a lángosszag,amit kiáraszt magából,mert a tag sütőolajat is használ " keverve". Ez hívják kevertnek.Engem meg kivertnek,a víztől.

Azért akkor miről beszélünk már? Ez a mai norma.Ezt engedik.

2020. nov. 9. 22:36
 75/174 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Te sokallod az új elektromos autókat 4 millióért, ezért valami olcsóbb elektromos népautót szeretnél. És a Trabantot hoznád vissza, ami kábé öngyilkosság lenne.

Elektromos lovaskocsira még nem gondoltál?

2020. nov. 9. 22:37
 76/174 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az egyetlen aki itt megfulladásról papol, mások köszönik jól megvannak, nem mellesleg mentés volna ki egy nagyvárosba a 90-es években a Trabik és Wartburgok közé, főleg hogy jópárat higítóval üzemeltettek mikor épp olcsóbb volt. :D Na azok voltak valamik, ahhoz képest ami most van semmi.
2020. nov. 9. 22:40
 77/174 A kérdező kommentje:

Nem a Trabantot akarnám visszahozni,csak a jelenséget, mai formába ültetve,biztonságilag mindenképp jobban,de a megfizethetőséget szem előtt tartva.

A 4 mill.Ft ennek a felső határa szerintem,ennek jelenleg az E- Dacia felene meg amit szériában fognak talán gyártani...

A drágább autókra szerintem a szélesebb körben /!!/ még sokáig nem lesz nagy kereslet.Nem a szűk körről beszélek,ahol semmi nem drága.

2020. nov. 9. 22:43
 78/174 anonim ***** válasza:
100%
Totál mindegy mennyi, ha egyszerűen nem 100%-os alternatívája a villamos hajtás a belsőégésű motornak. De majd térjünk rá vissza tényleg, ha beülhetünk az elektromosba és pl egy seggel levezethetem a megszokott 800km-emet, max fél úton megállok 15 percet nyujtózni, elektromossal mi lenne? Minimum 3 szor egy bő fél órás szünet, de inkább több, mert annyit bír.
2020. nov. 9. 22:46
 79/174 A kérdező kommentje:

76/

Nagyon rossz a levegő Pesten.

Ha vidéken vagyok,akkor a kocsimon soha nincs vékony fekete koszréteg reggelente.Ezt zsebkendővel tudod ellenőrizni,ha lehúzod a motorháztetőt.

El fogsz csodálkozni,milyen lesz a zsepi.

Ez mind kis fekete korom,meg por,amit a belső égésű motorokból árad,aztán ezt szépen beszívod,és ebből lesz szépen az allergia.Később pedig,ha sokáig szívod,akkor jön az asztma.

Azért ennél már előrébb kéne tartani a 21.században. Én csak ennyit mondok.

2020. nov. 9. 22:51
 80/174 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az ország lakosságának minimum a fele allergiás és asztmás lehetne. Itt van mellettünk Ajka, itt évtizedekig látható korom volt az autókon az erőmű miatt, mégse lett mindenki asztmást.
2020. nov. 9. 22:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!