Lehetne-e a Trabantot elektromos hajtással ismét széles körben alkalmazni?
Olcsó elektromos népautó születhet,széles néptömegek számára elérhető áron.
Környezetvédelmi telitalálat.
https://www.youtube.com/watch?v=4hIwsvA7ZMk
69/ Persze hogy felrobbant,mert merészeltem azt mondani,hogy olcsóbb népi jellegű E autózásé a jövő,nem a benzineseké!
Utánna azonnal setét lettem,mert véleményem van valamiről.
Jó kis fórum!
70/ Figyelj,ha leelőz egy Diesel üzemeltetésű/nem tudom minek nevezzem/akkor
nyomja ki magából a kormot,és még ráadásul kettő kipufogója is van./Az a menő,nem tudtad,te kis buti!/
Várjál,ehhez jön a lángosszag,amit kiáraszt magából,mert a tag sütőolajat is használ " keverve". Ez hívják kevertnek.Engem meg kivertnek,a víztől.
Azért akkor miről beszélünk már? Ez a mai norma.Ezt engedik.
Nem.
Te sokallod az új elektromos autókat 4 millióért, ezért valami olcsóbb elektromos népautót szeretnél. És a Trabantot hoznád vissza, ami kábé öngyilkosság lenne.
Elektromos lovaskocsira még nem gondoltál?
Nem a Trabantot akarnám visszahozni,csak a jelenséget, mai formába ültetve,biztonságilag mindenképp jobban,de a megfizethetőséget szem előtt tartva.
A 4 mill.Ft ennek a felső határa szerintem,ennek jelenleg az E- Dacia felene meg amit szériában fognak talán gyártani...
A drágább autókra szerintem a szélesebb körben /!!/ még sokáig nem lesz nagy kereslet.Nem a szűk körről beszélek,ahol semmi nem drága.
76/
Nagyon rossz a levegő Pesten.
Ha vidéken vagyok,akkor a kocsimon soha nincs vékony fekete koszréteg reggelente.Ezt zsebkendővel tudod ellenőrizni,ha lehúzod a motorháztetőt.
El fogsz csodálkozni,milyen lesz a zsepi.
Ez mind kis fekete korom,meg por,amit a belső égésű motorokból árad,aztán ezt szépen beszívod,és ebből lesz szépen az allergia.Később pedig,ha sokáig szívod,akkor jön az asztma.
Azért ennél már előrébb kéne tartani a 21.században. Én csak ennyit mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!