Lehetne-e a Trabantot elektromos hajtással ismét széles körben alkalmazni?
Olcsó elektromos népautó születhet,széles néptömegek számára elérhető áron.
Környezetvédelmi telitalálat.
https://www.youtube.com/watch?v=4hIwsvA7ZMk
Hát...jószerivel alig.
Ja,téli gumit valóban cserélni kell ott is. Ennyi a kiadás.
#63 Gondolod az akksi örökéletű? Na és a villanymotor? Ja meg ugyanúgy fékbetét, féktárcsa és hasonló kopó alkatrészek, ja és a klíma szintén el tud romlani, plusz belsőégésű motor hiányában fűtőmotor is kell, ami egy plusz hibaforrás. És ez csak a jéghegy csúcsa.
#63 És amúgy de, a nem 100%-ig elektromos kocsiknál is kell olajcsere ahol van belsőégésű motorral üzemelő generátor. Vagy gondolod azzal a kis benzines motorral nem kell törődni?
Itt engem mindenki félreért,én nem istenítem a villanyautózást,de a dolgok mai állása szerint ez az irány lesz a jövő.
Lesz..... ezt kell úgy fejleszteni,hogy mindenkinek elérhető legyen.
A belső égésnek vége kell hogy legyen,még a mi életünkben. Kifutó darab.
Jól felrobbant ez a kérdés, de én nem teljesen értem miről van szó.
Új villanyautó 4 millióért szerinted sok? Új autók ára innen indul.
Ennyit te nem tudsz kifizetni, és ezért csináljanak elektromos Trabantot, ami majd sokkal olcsóbb lesz? Hogy jutottál erre a megoldásra?
A környezetvédelmi normák emelkednek folyamatosan (rohamosan). Ez nem úgy megy, hogy holnaptól ki van tiltva minden Euro 4-es besorolású autó. Újat nem gyártanak. Ha nincs pénzed új autóra, veszel használtat.
65/A Toyota fejleszti,igen ez is lehetőség,de szintén messze van.Mindegy,de legalább nem Otto motor.A jövö fele mutat,mert megfulladunk a füstben.
Németországban talán van 2-3 kút,ahol tölthető.
Nálunk talán meg is lesz az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!