Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehetne-e a Trabantot elektrom...

Lehetne-e a Trabantot elektromos hajtással ismét széles körben alkalmazni?

Figyelt kérdés

Olcsó elektromos népautó születhet,széles néptömegek számára elérhető áron.

Környezetvédelmi telitalálat.

https://www.youtube.com/watch?v=4hIwsvA7ZMk

#Trabant #elektromotorral
2020. nov. 9. 19:49
 171/174 A kérdező kommentje:

Itt a megoldás a kérdésre.

[link]

2020. nov. 12. 20:36
 172/174 anonim ***** válasza:
28%

Nem tudom más is azt látja amit én?

A 168-as hozzászóló írt valamit 18:40-kor amire a 169-es válaszolt a 18:40-kor.

Ebben nincs semmi különös.

Az már viszont érdekes, hogy az oldal mindkét hozzászólóhoz a "kérdező kommentje" feliratot társította.

Vagyis a kérdező önmagával beszélget.

Na itt és most lett elég ebből a baromkodásból. :(

2020. nov. 12. 21:29
 173/174 anonim ***** válasza:
75%

Az akkori formájában kizárt, hogy típusengedélyt kapjon meghajtástól függetlenül.

A mai szabályoknak semmilyen szempontból nem felel meg. Törésteszt, gyalogosvédelem, stb. A beltér komfortjáról, ergonómiájáról nem is beszélve. A legolcsóbb, legfapadosabb mai Dacia is kategóriákkal jobb.

2020. dec. 5. 08:34
 174/174 A kérdező kommentje:

Értem én,de a Daymack-nak milyen a törésvédelme,ami egy vadonatúj fejlesztés./6.999,-USD,és legalább mindenkinek elérhető lesz/

/lásd 171 pontban/

Semmivel sem jobb.

Lehet ilyenekkel fogunk a jövőben közlekedni,vagy örökké szájmaszkot fogunk viselni,amit azért a gyerekeinknek nehéz lesz megmagyarázni,hogy a nagypapa miért nem hordotta fényképen szájmaszkot.

Ez csak idő kérdése.

2020. dec. 6. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!