Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehetne-e a Trabantot elektrom...

Lehetne-e a Trabantot elektromos hajtással ismét széles körben alkalmazni?

Figyelt kérdés

Olcsó elektromos népautó születhet,széles néptömegek számára elérhető áron.

Környezetvédelmi telitalálat.

https://www.youtube.com/watch?v=4hIwsvA7ZMk

#Trabant #elektromotorral
2020. nov. 9. 19:49
 161/174 anonim ***** válasza:
100%

"nem lehet,hogy 50 ezer km-t futott céges autónak 200-230 ezer Ft legyen a szervizköltsége (olajszervíz,és gyertya,szűrők,kisebb alkatrész.izzó)"

Ez azért annyi, mert céges. Aprópénz.

2020. nov. 12. 16:58
 162/174 A kérdező kommentje:

Na ne röhögtess...Mi lesz ha 200 ezer lesz benne? Csőd.

A maszek is ennyit fizetett,ott már a vastag borítékot készíti mindenki.

Nem mondom a márkát,(ez nem a reklám helye.) 3-at találhatsz.!

2020. nov. 12. 17:05
 163/174 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még olcsó is.

Most min sopánkoodsz ezen? Te megcsinálod féláron?

Munkaeszköz, megoldja.

2020. nov. 12. 17:22
 164/174 D. Brasco ***** válasza:
100%
Figyelj már ide te túliskolázott.....egy 50ezret futott ceges autó még új,azaz garanciás!Tehát mindent a márkakszervizbe kell csibaltatni ha valami van vele mert kulonben azonnal ugrik a garancia.Igen még egy légszűrő cserét is.....és ugye mondabom sem kell,hogy a márkaszervíznél vastagon fog a ceruza.Es ezt az árat most el ne kezd már hasonlitgatni egy maszek szerelőhöz stb stb.....az a baj te tényleg a világ legokosabb,legtájékozottabb emberének hiszed magad...miközben minden megnyilvánulásodról ordít,hogy olyan sötét,vagy ha eldobnának melletted egy lapát szenet azt hinnéd villámlott.....mindezek mellett te szerintem egyesek szavaknak a jelentésével sem vagy tisztában,mert olyan helyeken meg olyan kontextusban használod,hogy annak úgy semmi értelme....Tudod van az a mondás,hogy sokkal rosszabb az mikor egy hülye ember okoskodik,mint mikor egy okos ember hülyéskedik....na erre a dumára te vagy az élő példa....
2020. nov. 12. 17:23
 165/174 anonim ***** válasza:
85%
Kicsit mintha elkeveredtél volna az eredeti "elektromos trabant, az olcsó népautó" gondolatától. ;)
2020. nov. 12. 18:25
 166/174 A kérdező kommentje:

164,/ Köszi,hogy szemmel tartod a kérdésemet.Úgy látszik érdekel a bohóc.

Ennyit még én is tudok,hogy a szakszervíz az ennyi,de itt most pont arról irogatunk,hogy ez így igencsak drága,mindegy,hogy ki a költségviselő. Magánszemély,vagy cég."Pista Néni" műhelye is baromi drága lett,mondjuk az elmúlt években,mert a magán autómat (a céges mellett) odahordom,és az is igencsak megdrágult.

Úgyhogy hagyjuk ezt a szakszervíz dolgot,mert ez régi lemez.Az egyik mondjuk 23000 Ft-os óradijjal dolgozik,a Pisti Néni műhelye meg 21000 Ft-tal.

Körűlbelül ilyenek lettek mára az arányok.ebben most igencsak képben vagyok,mert mindkét oldalt ismerem,mert átéltem mindkettőt.Régebben a "Pisti néniék" valóban sokkal olcsóbbak voltak.Ebben igazad van,de ez a hajó elment,és igencsak elkérik az árát,mert ők is szakemberek.

Pont ez a kérdés erről is szólna,hogy a fenntartása ezeknek az elavult belső égésű autóknak mennyire drága mondjuk a hazai bérekhez viszonyítva.

Az átlagbér 260 ezer Ft,de a szerviz meg 230 ezer lesz. Jó kis kilátás arra a hónapra egy családnak,aki még autóhitelt is kell hogy fizessen....

A gyerek meg suliba kell menjen/már ameddig még tud/,rezsi,ruha,kaja,...

nem ragozom.

2020. nov. 12. 18:30
 167/174 D. Brasco ***** válasza:
85%

Hidd el amugy mar nem a kerdes erdekelt,hanem hogy meddig tudod még ragozni a semmit,17 oldalon keresztul meg 160+ kommenttel.

De monsjuk ezzel be is fejeztem,mert veled tényleg kár leállni.....olyan hülyeségeket magyarázol ráadásul olyan összefüggéstelenül.....es ami a legszebb hogy végig meg vagy róla győződve,hogy te vagy fény az éjszakában!Ilyen emberből kellene vagy kettő....de sajnos több millioan vagytok.....

2020. nov. 12. 18:36
 168/174 A kérdező kommentje:

165/ Azt már annyira kiveséztük,hogy na.Fényév van közöttünk ez ügyben.

Ott,az el.autóknál nincsenek ilyen fenntartási költségek,amiről fenn írtam.

Mi kell oda,amig ezek újak,szénkefe,vagy mi? Itt meg amíg új,addig is fizetsz mint a katonatiszt a szervízre.Ezt hívják szivatásnak,bár szívató már nincs a kocsikban,de a szervizekben igen.

2020. nov. 12. 18:38
 169/174 A kérdező kommentje:

168/ Látod,nem vagyok egyedül milliók fogják venni az elektromost. Mindegy milyen érvekkel..a fejlődést nem lehet megállítani.

Kedves Don Bosco,az emberek nem hülyék!

2020. nov. 12. 18:40
 170/174 anonim ***** válasza:
100%

157-nél a PONT! :)

Én már csak azért néztem be, hogy mi ez a 18 új komment... :-D

2020. nov. 12. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!