Lehetne-e a Trabantot elektromos hajtással ismét széles körben alkalmazni?
Olcsó elektromos népautó születhet,széles néptömegek számára elérhető áron.
Környezetvédelmi telitalálat.
https://www.youtube.com/watch?v=4hIwsvA7ZMk
"nem lehet,hogy 50 ezer km-t futott céges autónak 200-230 ezer Ft legyen a szervizköltsége (olajszervíz,és gyertya,szűrők,kisebb alkatrész.izzó)"
Ez azért annyi, mert céges. Aprópénz.
Na ne röhögtess...Mi lesz ha 200 ezer lesz benne? Csőd.
A maszek is ennyit fizetett,ott már a vastag borítékot készíti mindenki.
Nem mondom a márkát,(ez nem a reklám helye.) 3-at találhatsz.!
Akkor még olcsó is.
Most min sopánkoodsz ezen? Te megcsinálod féláron?
Munkaeszköz, megoldja.
164,/ Köszi,hogy szemmel tartod a kérdésemet.Úgy látszik érdekel a bohóc.
Ennyit még én is tudok,hogy a szakszervíz az ennyi,de itt most pont arról irogatunk,hogy ez így igencsak drága,mindegy,hogy ki a költségviselő. Magánszemély,vagy cég."Pista Néni" műhelye is baromi drága lett,mondjuk az elmúlt években,mert a magán autómat (a céges mellett) odahordom,és az is igencsak megdrágult.
Úgyhogy hagyjuk ezt a szakszervíz dolgot,mert ez régi lemez.Az egyik mondjuk 23000 Ft-os óradijjal dolgozik,a Pisti Néni műhelye meg 21000 Ft-tal.
Körűlbelül ilyenek lettek mára az arányok.ebben most igencsak képben vagyok,mert mindkét oldalt ismerem,mert átéltem mindkettőt.Régebben a "Pisti néniék" valóban sokkal olcsóbbak voltak.Ebben igazad van,de ez a hajó elment,és igencsak elkérik az árát,mert ők is szakemberek.
Pont ez a kérdés erről is szólna,hogy a fenntartása ezeknek az elavult belső égésű autóknak mennyire drága mondjuk a hazai bérekhez viszonyítva.
Az átlagbér 260 ezer Ft,de a szerviz meg 230 ezer lesz. Jó kis kilátás arra a hónapra egy családnak,aki még autóhitelt is kell hogy fizessen....
A gyerek meg suliba kell menjen/már ameddig még tud/,rezsi,ruha,kaja,...
nem ragozom.
Hidd el amugy mar nem a kerdes erdekelt,hanem hogy meddig tudod még ragozni a semmit,17 oldalon keresztul meg 160+ kommenttel.
De monsjuk ezzel be is fejeztem,mert veled tényleg kár leállni.....olyan hülyeségeket magyarázol ráadásul olyan összefüggéstelenül.....es ami a legszebb hogy végig meg vagy róla győződve,hogy te vagy fény az éjszakában!Ilyen emberből kellene vagy kettő....de sajnos több millioan vagytok.....
165/ Azt már annyira kiveséztük,hogy na.Fényév van közöttünk ez ügyben.
Ott,az el.autóknál nincsenek ilyen fenntartási költségek,amiről fenn írtam.
Mi kell oda,amig ezek újak,szénkefe,vagy mi? Itt meg amíg új,addig is fizetsz mint a katonatiszt a szervízre.Ezt hívják szivatásnak,bár szívató már nincs a kocsikban,de a szervizekben igen.
168/ Látod,nem vagyok egyedül milliók fogják venni az elektromost. Mindegy milyen érvekkel..a fejlődést nem lehet megállítani.
Kedves Don Bosco,az emberek nem hülyék!
157-nél a PONT! :)
Én már csak azért néztem be, hogy mi ez a 18 új komment... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!