Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehetne-e a Trabantot elektrom...

Lehetne-e a Trabantot elektromos hajtással ismét széles körben alkalmazni?

Figyelt kérdés

Olcsó elektromos népautó születhet,széles néptömegek számára elérhető áron.

Környezetvédelmi telitalálat.

https://www.youtube.com/watch?v=4hIwsvA7ZMk

#Trabant #elektromotorral
2020. nov. 9. 19:49
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/174 anonim ***** válasza:
100%

A svájci tilalomról...

[link]

Genfben, de csak akkor, ha a riasztási fokozat van érvényben...

Amúgy évente kb. 10 napon szokott rosszabb minőségű lenni a levegő ott.. ÖSSZESEN! :-D

Na ennyit a "jólértesült" kolléga infóiról.... :-D

2020. nov. 10. 19:06
 112/174 anonim ***** válasza:
100%
Hablatyolsz összevissza! Kijelented, hogy Hamburgból kitiltották a dízelautókat - közben meg egy macskapöcsnyi területről van szó összesen! :-D
2020. nov. 10. 19:07
 113/174 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ezredjére is elmondom, nem létezik, és nem is fog létezni filléres villanyautó, nem tudják legyártani olyan olcsón, mínuszba termelnének.

2020. nov. 10. 19:09
 114/174 A kérdező kommentje:

112/ Úgy láttam féloldalnyi az a felsorolás,az nem macskapöcsnyi..1,6 Km meg a fene tudja mennyi??? Elkezdődött valami egy olyan országban,ahol 2-3 éve el sem tudták képzelni,hogy a "szent népi tehenüket a dieselt",kitilthatják valahonnan odahaza.

Na,van svájci tilalom is,meg német is,talán találsz még norvégot is.

De lehet holnap már a "bicikliző Karácsonynak" is lesz a dieselekhez 1-2 hasonló gondolata,mert annak is tele van a töke a szar levegővel,amit ezek okoznak.Kormolnak,ami nem jön ki a tüdőből,ha beszívod!

Itt nem a CO2 a probléma,hanem a koromrészecskék,amik annyira finomak,hogy

még a japánok sem tudták kiszűrni teljesen,ezért inkább leállították a dieseltechnika gyártását.Nekik számít a környezet,nekünk itt még nem,de a németeknek sem igazán. Más a filozófia,és a hozzáállás,mint Ázsiában.

2020. nov. 10. 19:20
 115/174 anonim ***** válasza:
100%

bakker fél oldal???? Persze, mert az adott KETTŐ DARAB utca két végpontját (keresztutcáit) is felsorolja, mint szakaszhatárt!

De nem kell tudnod olvasni, a linkelt térképen ott volt a két macskapöcsnyi útszakasz.

Hamburg területének 0,00001%-a. LOL

2020. nov. 10. 19:22
 116/174 anonim ***** válasza:
100%

"Itt nem a CO2 a probléma,hanem a koromrészecskék,amik annyira finomak,hogy"

Ha már itt tartunk, a cigi mikor lesz betiltva? És a fatüzelésű kályhák? Na meg a fingó tehenek? Mindegyik termel mérgező gázokat kérdező....

2020. nov. 10. 19:25
 117/174 A kérdező kommentje:

113./Félreértettél.Én elérhető áron forgalomba helyezhető villanyautó vízióját kérdeztem meg.Nem FILLÉRES autót akarok elképzelni,az nem megy a mai világban,de egy akkori Trabi-hoz, a funkcióját/népi jelleg,elérhető áron/tekintve hasonló jellegű elektromos kocsi,ami a kor követelményeinek is megfelelne/biztonság,műszerezettség,hajtás/szerintem legyártható lenne.

Ez max.4 Mill. Ft körül kellene legyen,hogy széles tömegek számára is elérhető legyen,és ne csak kevesek "Hobbyautója" maradhasson.Ez a Tesla

dilemmája is,hogy nem tud igazán széles körben teret nyerni.

2020. nov. 10. 19:33
 118/174 A kérdező kommentje:

116/ Ne bagaterizáld már el,akkor én is környezetszennyező vagyok,egy jó babaleves után.

Hát már ide jutottunk az érvek vitájában. Ez már méltatlan a témához.

2020. nov. 10. 19:35
 119/174 anonim ***** válasza:
100%
#117 Akkor ezeredjére is elmondom. NEM MAGVALÓSÍTHATÓ. Vannak olcsó villanyautók, ezek 10 misi környékén vannak. Hogyan akarsz még ennél is olcsóbbat? Egyszerűen nem megy, nem tudják olcsóbban előállítani a gyártók nem fogod végre fel? Kibaxottul drága most például egy akksi a kocsiba.
 120/174 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap pontosan levezettük, hogy a Trabi ára mai szinten 6-7 milliót jelent.

Guggolva kivárhatod, míg ennyi pénzért lesz e-autó... :-DDD

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!