Valaki ismerkedne egy olyan 23 éves férfivel, aki ellen sajnos jelenleg 2 büntetőeljáras folyik pár éve?
Mielőtt nekem esne valaki nyilván nem ennyit tudok felmutatni, ezt azért emelem ki, mert máshol nagyon sokaknál ezért lett off a randi, és elkerülném ezeket a köröket.
Régen is volt 3 megszűnt eljárás kiszabott büntetéssel, jelenleg 2 van folyamatban, végkimenetelt nem tudom, ennek tudatában írj.
Fizikai bántalmazás vagy garázdaság, ittasság miatt/alatt elkövetett bármi, csalás, mások becsapása, bármilyen fajta abúzus bárkivel szemben, kábítószer használat vagy annak előállítása, vagy kereskedés a droggal... az, hogy jó ügyvéded van, még nem azt jelenti, hogy te jó kisfiú vagy. Ha az utolsó bűncselekményed óta eltelt 15 év, és azóta is becsületesen élsz, akkor majd írhatsz.
De kutyából nem lesz szalonna.
#9 jogász vagy?😆
Bírom ahogy ezeket odavágtad.
De tényleg nem értem hogy ezek után mit vár a kérdező. A többség nem egy körözött személyre bukik, oké tudom hogy a körözés nem teljesen ezt jelenti, de a lényeg ugyanaz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!