Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan ismerkedjek élőben?

Hogyan ismerkedjek élőben?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék tanácsokat, hogyan lehetne élőben ismerkedni. Eddig neten próbálkoztam, de a sorozatos kudarcok után úgy döntöttem, hogy inkább élőben próbálkozok. Sajnos nincs ezen a téren tapasztalatom ezen a téren, szüleim még kiskoromban elváltak, így apukám mem tanított meg arra hogyan ismerkedjek. Az iskolás évek arról is tettek, hogy önbizalmam se legyen emiatt barátaim se lettek akikkel el lehetne menni közös tudok elmenni valahova, közös programokra. Így csak egyedül tudok elmenni ismerkedni. De nekem ez az egész dolog eléggé fura, gátlásos vagyok. Nincs problémám leszólítani idegeneket ha pl keresek egy utcát vagy éppen nem tudom mennyi az idő, az ismerkedés már más tészta. Nem tudom mit kéne tennem ha pl látok egy hölgyet aki megtetszik nekem. Nem tudom hogy van-e valakije, mem tudom, hogy én bejövök-e neki, félek a visszaitasítástól vagy ha kinevet. Azt se tudom hogyan szólítsam le, hogyan közelítsek felé. Szemkontaktusnál is zavarba jövök és azt se szeretném, hogy más kényelmetlenűl érezze magát emiatt. Csak én gondolom túl ezeket a dolgokat? Mivel sose volt még párkapcsolatom és társaságba se jártam még, így nincs semmilyen tapasztalatom ezen a téren.
ma 11:15
 1/9 anonim válasza:
Önbizalom. Enélkül nem fog menni
ma 11:26
 2/9 anonim válasza:
Nem kell idegen nőket leszólítani, főleg ha gátlásaid annak. A legtöbb ember ott ismerkedik ahol időt tölt. Munkahely, iskola, konditerem stb. Te is ott próbálj beszélgetni ahol már adott a közös tevékenység. Aztán akivel kell ki fog alakulni több.
ma 12:30
 3/9 A kérdező kommentje:

Pont ez a baj, hogy nem igazán járok sehova 😅

A munkahelyi környezet meg nem igazán alkalmas az ismerkedésre

ma 12:37
 4/9 anonim válasza:

Szomszédok vagy környékbeli üzletek ahol előbb utóbb ismerős lesz aki szintén oda jár.

Amúgy meg kezdj el járni helyekre. Hobbid csak van. Vagy amit szeretsz csinálni.

ma 12:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Van hobbim, bár sajnos nem sokan űzik, ez olyan dolog amo egyedül csinálok. Tervben van, hogy majd eljárok ide-oda ha jobb idő lesz. Egy kis random séta is jót fog tenni
ma 13:03
 6/9 anonim válasza:
Ha már sétálsz, sok a kutya sétáltató csaj, ha nincs kutyád, köss egy zoknit a pórázra, tuti felkelted a figyelmüket 🤣
ma 13:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Kutyám már nincs, mostanában viszont van egy macska (nem az enyém) aki mindenhova követ 😅
ma 13:14
 8/9 anonim válasza:
Felejtsd el-ha kérdezni kell hogy csináld,nem fog menni.
ma 13:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Azért tanácsokat csak tudnak adni.
ma 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!