Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedne egy olyan...

Valaki ismerkedne egy olyan 23 éves férfivel, aki ellen sajnos jelenleg 2 büntetőeljáras folyik pár éve?

Figyelt kérdés

Mielőtt nekem esne valaki nyilván nem ennyit tudok felmutatni, ezt azért emelem ki, mert máshol nagyon sokaknál ezért lett off a randi, és elkerülném ezeket a köröket.

Régen is volt 3 megszűnt eljárás kiszabott büntetéssel, jelenleg 2 van folyamatban, végkimenetelt nem tudom, ennek tudatában írj.

nov. 15. 21:32
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

#9 Szerintem amíg nem vagyok fogházban, hanem szabadon mozoghatok az orzlszág területén belül, mint bárki más, addig nem te mondod meg nekem, hogy "mikor írhatok" bárhová, és hogy mit.

Annyit elárulok, hogy az ügyeimnek mind a jelenlegi politikai rendszerhez, tüntetésekhez, megmozdulásokhoz van köze.. Nem erőszakoltam senkit, a fantáziák ellenére sem.

nov. 16. 00:29
 12/47 A kérdező kommentje:
#10 Körözött személy már rég nem vagyok, 2022-ben voltam, pár hétig, szóval az már oly lényegtelen.
nov. 16. 00:32
 13/47 anonim válasza:

#12 már rég? Ezek szerint voltál? Hogy betaláltam:)

Kérdező szerintem már ígyis elég nagy bohócot csináltál magadból, szerintem ne itt próbálkozz és ne ezzel a szöveggel, mert kétlem hogy nagy sikert fogsz aratni.

nov. 16. 00:43
 14/47 A kérdező kommentje:

#13 Szerintem teljesen triviális dolog azon vitatkozni itt bárkinek velem, hogy ki a bohóc, nevetséges, és egyéb jelzők.

Én az őszinteség pártján állok, jobb ha ezt nyíltan kezelem, mintha titkolnám.

Mindazonáltal a kiírásom továbbra is az ismerkedésre nyitott nőknek szól, nem pedig olyan embereknek, akik unatkoznak, és fejtegetni akarják más élettörténetét, továbbá ismeretlenül dirigálni, és kvázi megszabni, hogy mit írhatok ki és hová.

Nem gondolom azt, hogy az itt jelenlévők közül bármelyikőtök ismerkedésre nyitott személy lenne, sőt erősen kételkedem abban is, hogy nők vagytok. Ennek fényében teljesen felesleges ezért írni, mivel valójában nem nekem találsz be ezekkel a válaszokkal, hanem saját magadnak. Valamivel nem vagy megelégedve, szimpla pszichológia.

Nekem az is teljesen okés, ha valakinek nem fér bele az, amiket leírtam, az akkor nem ír, akinek belefér, az meg reagál rá érdemben, ilyen egyszerű.

nov. 16. 01:09
 15/47 anonim válasza:

Persze, te a nememet is jobban tudod nálam:)

Na és mesélj akkor kérdező, volt jelentkező aki szeretne veled ismerkedni?

Gondolom csak úgy özönlöttek a privát üzenetek...

Amúgy meg nehogy már egy bűnöző magyarázzon itt nekem a pszichológiáról. Kérdező, te komolyan nem érzed mennyire gáz vagy?

nov. 16. 01:12
 16/47 anonim válasza:

"Mindazonáltal a kiírásom továbbra is az ismerkedésre nyitott nőknek szól,"

Én nő vagyok. Szellemileg és fizikailag teljesen jól vagyok.

És szólithatsz Mariskámnak, nem kell nénizni. Az a kis korkülönbség nem számít, cserébe én elnézem neked, hogy kőrőzőtt vagy.

Igazi, juhtúróból készült kőrözött? kis lilahagymával... vagy zöldhagymával... de a snidlinggel is jó. A protkómat majd ki kell vennem, hogy megegyem, de az nem baj. Beszarásig röhögünk majd együtt. Akkor majd ki kell cserélned a pelenkámat. 98 évesen ez nem könnyű egyedül. Egyébként a járókeretemmel el tudom érni a jövőhét keddi 6:20-as buszt, ha most rögtön elindulok hozzád.

Remélem, megfelelek az elvárásaidnak.

Csóközön

Mariska

nov. 16. 01:30
 17/47 anonim válasza:

Nem, nem vagyok jogász.

Rosszabb vagyok: FELESÉG és ANYÓS is egy személyben. Kell még valami ennél is rosszabb?

Mariska a nevem.😇

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

nov. 16. 01:34
 18/47 A kérdező kommentje:

#16 Az előző válaszaidat összevetve ezzel, felmerül bennem a kérdés, hogy ez micsoda? Teljes tudathasadás, elmebaj, kapuzárási pánik? Vagy ez egy teljesen másik válaszoló(?)

Mindegy igazából, a lényegen ez nem változtat, ha ezen válaszok után még bárkit gáznak mersz hívni, az magáért beszél. Érvelni már nem is kell, csak elolvasni ezt. Kétlem, hogy ezt személyes körökben bárhová leírnád, mert azonnal zártosztály.

Gondolom a férjed sem talál kivetnivalót abban, hogy történetesen társkereső rovatokba jársz nézelődni ugye.

nov. 16. 02:10
 19/47 anonim válasza:
Én utoljara 15 korul voltam itt, ne szivassatok, hogy azota is ilyen alakok vannak itt, am kerdezo nem te irtal multkor redditen is? :D ha igen, akkor kinn voltal a mobilbortonnel is oktatasi hivatal, meg az ozorán, mert akk lehet osszefutottunk :D . Kitartast papi a hulyekhez.
nov. 16. 02:29
 20/47 anonim válasza:
Majd a böriben a zuhanyzóban fognak veled ismerkedni. Nyugi nem maradsz magányos🤣🤣🤣
nov. 16. 05:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!