Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedne egy olyan...

Valaki ismerkedne egy olyan 23 éves férfivel, aki ellen sajnos jelenleg 2 büntetőeljáras folyik pár éve?

Figyelt kérdés

Mielőtt nekem esne valaki nyilván nem ennyit tudok felmutatni, ezt azért emelem ki, mert máshol nagyon sokaknál ezért lett off a randi, és elkerülném ezeket a köröket.

Régen is volt 3 megszűnt eljárás kiszabott büntetéssel, jelenleg 2 van folyamatban, végkimenetelt nem tudom, ennek tudatában írj.

nov. 15. 21:32
1 2 3 4 5
 31/47 anonim válasza:

Majd a böribe lesz ismizes.

A popot kezdheted tagitani 😂

nov. 16. 21:57
 32/47 A kérdező kommentje:
#31 Rendben, megértem, hogy téged ez a gondolat, és a börtönben történő homoerotikus erőszak izgat fel, engem mondjuk nem. De mindannyian mások vagyunk.
nov. 17. 00:03
 33/47 anonim válasza:
Pedig odajutsz kerdezo hogy meg leszel dugva ha felizgat teged ha nem
nov. 17. 06:51
 34/47 anonim válasza:
32 engem aztan nem, csak vazoltam a jövöd 😆
nov. 17. 11:27
 35/47 A kérdező kommentje:
#33 Szerintem, írj rá a #31-esre, ha csak nem ugyanaz az ember vagy, azt dugjátok meg egymást, hát most mit tudok erre mondani, nem én fantáziálok itt napok óta popótágításról, és börtönről.
nov. 17. 11:51
 36/47 anonim válasza:
Hat neked nem is kell fantazialnod rola mert ha elitelnek akkor meg fogod tapasztalni a sajat seggeden 🤣🤣🤣
nov. 17. 11:55
 37/47 AzImi válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, két kisebb ügyem van, ráadásul az egyik magánvádas zaklatásos. Ciki lenne ilyen dologgal indítani a randit, de ha utána derül ki az se szerencsés. Én inkább kivárom azt a néhány hónapot amig ezek lezárulnak (remélem minél hamarabb), addig direktben nem ismerkedem senkivel.
nov. 17. 20:46
 38/47 anonim válasza:
Jó kis emberek vannak itt, kedvet kaptam az ismerkedésre:)
nov. 17. 20:48
 39/47 anonim válasza:
38 örülök, megdugnalak.
nov. 17. 20:57
 40/47 anonim válasza:
#39 nincs minek, ez csak álom marad. Remélem te is rablógyilkos vagy legalább
nov. 17. 21:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!