Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedne egy olyan...

Valaki ismerkedne egy olyan 23 éves férfivel, aki ellen sajnos jelenleg 2 büntetőeljáras folyik pár éve?

Figyelt kérdés

Mielőtt nekem esne valaki nyilván nem ennyit tudok felmutatni, ezt azért emelem ki, mert máshol nagyon sokaknál ezért lett off a randi, és elkerülném ezeket a köröket.

Régen is volt 3 megszűnt eljárás kiszabott büntetéssel, jelenleg 2 van folyamatban, végkimenetelt nem tudom, ennek tudatában írj.

nov. 15. 21:32
1 2 3 4 5
 41/47 anonim válasza:
#39 amúgy meg nem mondtam hogy nő vagyok. Vagy neked mindegy?
nov. 17. 21:03
 42/47 AzImi válasza:
Nem mentegetni akarom magam, de elég gerinctelen húzás volt attól aki feljentett, mert ha normálisan le ülünk és megbeszéljük a dolgot akkor már régen le tudtuk volna rendezni ezt az ügyet augusztusban. Helyette most aztán lehet járkalni a rendőrségre és a bíróságra. Csak gratulálni tudok neki.
nov. 17. 21:44
 43/47 anonim válasza:
41 nekem teljesen mindegy berakom a popodba is 😆
nov. 17. 21:50
 44/47 anonim válasza:
Mennyi rossz indulat!!! Szégyeljétek mind magatokat! Aki eltér a normátol máris megvetjük!! Nem mi vagyunk az ő cipőjében!! A másik pedig bármi is történt, biztos Ó sem érzi jól magát!
nov. 22. 20:24
 45/47 A kérdező kommentje:
#44 Hidd el, ezek az emberek annyit nem érnek, mint a csikkem. Ezért nem is válaszolgatok már, írjon bátmit, amit csak akar, sikertelenségeit élje ki a kérdésemen, ezzel is legalább segítek. Azóta már beszélgetek privátban.
nov. 22. 20:29
 46/47 anonim válasza:
Örülök megtaláltad akit kerestél! Sok sikert kívánok Neked! 🙂
nov. 22. 20:35
 47/47 anonim válasza:
Mit követtél el?
nov. 23. 06:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!