Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedne egy olyan...

Valaki ismerkedne egy olyan 23 éves férfivel, aki ellen sajnos jelenleg 2 büntetőeljáras folyik pár éve?

Figyelt kérdés

Mielőtt nekem esne valaki nyilván nem ennyit tudok felmutatni, ezt azért emelem ki, mert máshol nagyon sokaknál ezért lett off a randi, és elkerülném ezeket a köröket.

Régen is volt 3 megszűnt eljárás kiszabott büntetéssel, jelenleg 2 van folyamatban, végkimenetelt nem tudom, ennek tudatában írj.

nov. 15. 21:32
1 2 3 4 5
 21/47 anonim válasza:
Ha a jelenlegi rendszer ellen léptél fel bárhogyan, az nagyon sok ellenzéki nő szemében pozitívum lesz. Nem a te korosztályod vagyok, de kívánom, hogy találd meg a társadat.
nov. 16. 06:35
 22/47 anonim válasza:

A probléma az, hogy nem írtad le, miért folyt és folyik ellened büntetőeljárás. Leírod, hogy folyik, természetes, hogy az emberek rá fognak kérdezni, hogy miért. Ha nem válaszolsz, az csak elrettenti őket, mert az emberek általában akkor nem válaszolnak, ha nem merik bevallani, titkolnivalójuk van. Az pedig általában rosszat jelent, vagy ha nem is, a másik elkezd kombinálni (teljesen jogosan, mivel azt mondtad, semmi komoly, mégsem vallod be), és onnantól kezdve tökmindegy mit csinálsz, mondasz.

Ha legközelebb így próbálsz ismerkedni, írd le ezt is, mert mindenki meg fogja kérdezni és nem fogod tudni elterelni erről a szót.

nov. 16. 09:08
 23/47 anonim válasza:
Kamuzik a kérdező. Ha ellenzéki szabadságharcos tüntetésszervező lenne, akkor döglenének utána az ellenzéki nők élőben is.
nov. 16. 13:50
 24/47 A kérdező kommentje:
#23 Nem vagyok sem szabadságharcos, tüntetésszervező aztán meg pláne, nem tudom, hogy honnan jönnek nektek ezek.
nov. 16. 14:11
 25/47 anonim válasza:
6 azert mert ez a velemenyem 😄
nov. 16. 14:38
 26/47 A kérdező kommentje:

#25 Értem, de erre továbbra sem kívancsi senki a társkereső rovatban.

Véleménykifejtésre ott van neked a Politika, Tudományok, vagy akár Vallás rovat, ott lehet okfejteni.

nov. 16. 14:45
 27/47 anonim válasza:

26, a te szavaiddal fogok elni :

Szerintem amíg nem vagyok fogházban, hanem szabadon mozoghatok az orzlszág területén belül, mint bárki más, addig nem te mondod meg nekem, hogy "mikor írhatok" bárhová, és hogy mit.

Na pont ugyan ez a velemenyem, ne te mondd meg nekem hova irhatok es mit.

nov. 16. 15:50
 28/47 anonim válasza:
Hát kérdező, úgy látom eléggé le lettél szavazva:)
nov. 16. 16:39
 29/47 A kérdező kommentje:
Jézusom, és még én mondtam magamra pár hónappal ezelőtt hogy nincs életem.... Egy kicsit megnyugodtam.
nov. 16. 18:12
 30/47 anonim válasza:
És ha lecsuknak par evre akkor oda a randi 🤣🤣
nov. 16. 19:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!