Itt a gyakorin tényleg csak defektes nők vannak, vagy van kivétel?
Ezt komolyan nem hiszem el, h mi van itt a napokban...
Szeretek itt ismerkedni, sokkal jobb, mint egy akármilyen társkereső! Itt értelmesen lehet beszélgetni, lehet fotókat is küldeni, szóval bármilyen őskori felület, adja magát a dolog és tökre működik :D
De az elmúlt napokban a 3 lány az sajnos... nem szép ilyet mondani, de mind defektes volt.
Az egyik konkrétan kérte, akarta a durva erőszakot... a másik mindenről hazudott (még a saját nevéről is)... a harmadik pedig a legdurvább feminista volt, akivel életemben dolgom volt, képes volt leírni azt a mondatot, hogy "Engem csak az érdekel, amit a feminista tudósok írnak".
Pedig tényleg nincsenek nagy igényeim :D
Egy full normális pasi vagyok, jófej, humoros. Világosbarna hajam, ápolt külsőm, fiatalos mosolygós arcom van. Imádom az állatokat, biológiával foglalkozom, most csinálom a doktorimat. Izgi a témám, a PhD kutatásomat állatok színlátásából írom. Rendszeresen járok madarászni és túrázni a haverjaimmal. Bármiről el lehet velem beszélgetni, legyen az zene, könyvek, kirándulás, töri, emberi kapcsolatok, vagy csak vicces macskás képek :D
Szóval akadna itt esetleg egy jófej 25 - 35 év közti szingli nő, aki szívesen ismerkedne?
31/F
(Budapest, de szívesen utazom, ha neked is belefér)
Ide kellene beírnom, hogy én aztán nem vagyok defektes nő? :-) :-)
Kinek mi a defektes... Annak a palinak, aki reggel 7-kor rámrúgja az ajtót, hogy akkor maszturbáljunk, biztos én vagyok a defektes, hogy ez nem nyerte el az érdeklődésem (nem csak a reggel 7).
Pasidefektek GYK módra:
Randi alatt nem néz rám, nem néz a szemembe
Vagy eltűnik, de előkerül
Vagy eltűnik és nem kerül elő
Vagy kiböki, hogy ő most más után epekedik, aki most távol van, de addig talizzunk
Vagy én küldök képet kérésre, állítólag nagyon tetszem, de 3 nap alatt sem tud küldeni képet (mindig van valami gond és nincs a telefonján friss kép, ami gondolom, okosabb, mint ő)
Vagy olyan képet küld, amiről üvölt, hogy valahonnan lopta
Vagy olyan képet küld, ami minimum 10 éves
Vagy 2 nap után szerelmet vall
De lehet, hogy én vagyok tényleg defektes és mindenki más normális.
#33-nak:
Huh, igen, ez tényleg vérkínos.
Sajnálom, h férfitársaimtól ennyire futotta...
Ezek közül egyiket se hozom, én tök normális, jófej srác vagyok, eskü. :D
Na jó... hazudok, a 2 nap után szerelmet vallás az tőlem is megvolt, kb. 5.osztályban :D
Ciki visszagondolni rá, de írtam egy szerelmeslevelet és eldugtam a táskájában.
Szóval nem áll tőlem sem távol a defekt, viszont bátran ki merem jelenteni, hogy fejlődtem! Ma már kivárnám a 3. napot is :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!