Itt a gyakorin tényleg csak defektes nők vannak, vagy van kivétel?
Ezt komolyan nem hiszem el, h mi van itt a napokban...
Szeretek itt ismerkedni, sokkal jobb, mint egy akármilyen társkereső! Itt értelmesen lehet beszélgetni, lehet fotókat is küldeni, szóval bármilyen őskori felület, adja magát a dolog és tökre működik :D
De az elmúlt napokban a 3 lány az sajnos... nem szép ilyet mondani, de mind defektes volt.
Az egyik konkrétan kérte, akarta a durva erőszakot... a másik mindenről hazudott (még a saját nevéről is)... a harmadik pedig a legdurvább feminista volt, akivel életemben dolgom volt, képes volt leírni azt a mondatot, hogy "Engem csak az érdekel, amit a feminista tudósok írnak".
Pedig tényleg nincsenek nagy igényeim :D
Egy full normális pasi vagyok, jófej, humoros. Világosbarna hajam, ápolt külsőm, fiatalos mosolygós arcom van. Imádom az állatokat, biológiával foglalkozom, most csinálom a doktorimat. Izgi a témám, a PhD kutatásomat állatok színlátásából írom. Rendszeresen járok madarászni és túrázni a haverjaimmal. Bármiről el lehet velem beszélgetni, legyen az zene, könyvek, kirándulás, töri, emberi kapcsolatok, vagy csak vicces macskás képek :D
Szóval akadna itt esetleg egy jófej 25 - 35 év közti szingli nő, aki szívesen ismerkedne?
31/F
(Budapest, de szívesen utazom, ha neked is belefér)
#23-nak:
Privátban lehet fotókat küldeni, ami tök jó arra, h át akarunk-e menni pl FB-ra.
Valódi nőkkel szóba tudsz itt állni? Már sikeresebb vagy mint a 90%😆
Egyébként igen, én itt kevés normálissal találkoztam, ők pedig olyanok hogy csak barátok vagyunk, párkapcsolatilag nem passzolunk, de nagyon örülök hogy megismertem őket.
Régen megismertem itt pár fura lányt,de szerintem az kevés ahhoz, hogy véleményt tudjak mondani, pláne mert 10 év eltelt.
33/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!