Szerintetek hogyan tudnék kimászni ebből?
80
És mit mondott, neki miért nincs nője?
81
Ezt nem értem, szerintem ezt olyan mondta, akinek van nője. Vagy lehet ő maga volt nő, nem tudom
Tényleg, amúgy a ronda nőkkel mi a helyzet? Ők is beletartoznak a blackpillbe?
"A black pillesek azt állítják, hogy CSAK a külső számít, és ez az amivel az emberek nem értenek egyet"
A blackpill-esek azt tapasztaltak, hogy a jo kulso a belepo, mielott mas tulajdonsag szamitasba kerulne egyaltalan.
38F incel
Egyértelműen a külső a belépő. Ha külsőre nem jössz be egy nőnek onnantól nem kíváncsi rád.
Kivéve ha:
- meleg vagy vagy annak tetteted magad
- totál aszexuálisan közeledsz hozzá és totál sugárzik, hogy csak jófejkedni akarsz semmi szexuális izé. Így lehetsz a béta haverja
Akkor legyél meleg aztán amikor fél év mulva részegen szexeltek utána mondhatod neki hogy "ja biszex vagyok, most jöttem rá, megy nővel is, eddig nem is gondoltam rá"
:D :D :D
Hát de a probléma még mindig a kizárólagossággal van.
Nem CSAK a külső a belépő.
Meg mondjuk eleve máshogy közeledik egy férfi és eg ynő, ha direkt párkeresés céljából ismerkedtek meg meg máshogy ha pl egy közös időtöltöésen ismerkednek meg csakúgy, és végül kapcsolat lesz belőle.
Tény, előbbi esetben sokkal durvábban mustrálják az ember külsejét. Épp ezért érdemes inkább hobbik, érdeklődés terén ismerkedni. Amúgy is sokkal természetesebb és kellemesebb, mint húspiacon nézelődni.
Kérdező, ha mozogsz blackpill körökben, akkor az oofy-doofy elméletről biztos hallottál. Ez azt jelenti lényegében, hogy a legtöbb nem jóképű férfi azért van kapcsolatban, mert 30 körül a nők megállapodnak viszonylag sokan, viszont nincs annyi jóképű férfi, ahány nő jóképű férfit szeretne. Ezért a nők megállapodnak olyan férfiakkal is nagy számban, akiket amúgy nem találnak vonzónak.
Ennyi. Szóval sok nem jóképű férfi ezért van kapcsolatban. A buták pedig azt hiszik, hogy aki kapcsolatban van, ahhoz biztos vonzódik a párja, de ugye óriási arányban nem ez a helyzet.
Az oofy doofy es a beta ferfiak kozott nagy az atfedes.
"The Israeli academic and narcissism expert Sam Vaknin has also promoted a version of oofy doofy theory in several of his videos, and in one of his official publications, where he claims that women prefer 'beta males', even for short-term relationships (which he argues generally involve an aspect of familiarity)"
Lenyegeben az oofy doofy olyan beta ferfiak sorsa, akik huszoneves, szep nokkel jottek ossze, akik (pl. lelki traumanak koszonhetoen) hamar leszalltak a CC-rol, vagy a neveltetesuknek koszonhetoen fel sem szalltak.
A beta alias betabuxx ferfiak, sensu stricto, pedig olyan ferfiak, akik 30 feletti, tulsulyos, gyerekes nokkel jottek ossze vegul, mert az jutott nekik.
Ilyen oofy doofy kapcsolatrol, osszesen egy esetrol tudok, vagyis erre blazirozni eleg kontraproduktiv.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!