Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek hogyan tudnék...

Szerintetek hogyan tudnék kimászni ebből?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy vannak ezek az incelek és a blackpill elmélet. Ez ugye arról szól hogy a társkeresésben a kinézet a legfontosabb és szinte az egyetlen tényező. Annyi hogy nekem régebben voltak nőkkel kalandjaim, de azóta sajnos megkopaszodtam és alacsony is vagyok (170cm). Sajnos sok ilyen tartalmat fogyasztottam az elmúlt időben és szinte teljesen megvagyok győződve már róla hogy mostantól 1 nőnek sem fogok kelleni, ugyanakkor látok hozzám hasonló paraméterű embereket párkapcsolatban. Továbbá porbléma hogy blackpill közösségekben hatalmas az egyetértés és minden videó ami you tube-on és arra irányul hogy megcáfolja ezeket a blackpill teóriákat (keressetek rá hogy debunking the blackpill) kegyetlenül szét van savazva olyan emberek által akik ebben hisznek, a kommentszekcióban szinte kizárólag. Emiatt kétségbe vagyok esve hogy esetleg igazuk lehet és le kell mondanom egy lehetséges párkapcsolatról a jövőben. Szerintetek merre lenne érdemes elindulnom?

2023. máj. 10. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 anonim válasza:
10-es. Nem értem ez miért meghökkentő, gyenge az állam és szeplős az arcom és vékony vagyok. A nők gyülölnek volt olyan hogy nyílt utcán ismeretlen lány azt mondta a barátnőjének hogy nagyon vékony vagyok de azért is beszóltak mert apám ruháit hordom. Bármit tehetek a közösség akkor is gyűlölni és izolálni fog.
2023. máj. 10. 22:10
 12/90 anonim válasza:
8, taka van. Mérgezz másokat.
2023. máj. 10. 22:15
 13/90 anonim válasza:
12 A mi oldalunkon tudósok állnak kinek hinnénk ha nem neked!
2023. máj. 10. 22:18
 14/90 anonim válasza:

Najah. Prof. Dr. Andrew Tate...

Mókás, de am pont van egy vékony, szeplős, alacsony srác haverom, nagyon rég nem eszéltünk, pont a múlthéten igen.. Gimiben sosem volt csaja, bár nem is tűnt úgy, hogy érdekli... most meg... hát.. behozza amit elmúlasztott:D majdnem 30 éves de úgy száll virágról virágra mint valami kamasz:D

Szóval az tuti nem kifogás, hogy 168 centis, vékony és szeplős vagy. A srác vörös is, nemtom ez a ivlágotokban előny vagy hátrány, de gonodlom mivel ellenpéldaként mondtam, vszeg előny, csak hogy magadat hátrányba tehesd.

2023. máj. 10. 23:16
 15/90 anonim válasza:

8! Azért 25 alatt még nem tartozol a klubhoz! Ha majd túl leszel vagy száz elutasításon, akkor gyere vissza és mond azt, hogy incel vagy! Most nézd én 35 évesen már nyugodtan mondhatom, bár technikailag ma már nem is próbálkozom, szóval inkább MGTOW vagyok, nem incel. (ugye a MGTOW, aki gyakorlatilag feladta)

Oké, igen hátrányban vagy, mert rondán nézel ki ez igaz, szóval nem fogok hazudni, jó eséllyel tényleg incel leszel pár év múlva.

2023. máj. 11. 08:42
 16/90 anonim válasza:
De amúgy kérdező miért baj, ha elfogadod a valóságot? Az nem fáj, sok minden fáj, de azt szoktam mondani, hogy egy tolószékest sem győzködnek arról, hogy majd maratont fog futni! Egyszerűen el kell fogadni, hogy mi is mondjuk így fogyatékkal élők vagyunk, és nem tiltakozni meg küzdeni ellene. Idővel úgyis mi leszünk a többség, még ha ez ijesztően hat is, mert errefelé tartunk.
2023. máj. 11. 08:44
 17/90 anonim válasza:
Mi a f***om az a blackpill?
2023. máj. 11. 10:21
 18/90 A kérdező kommentje:
Röviden: Ha ronda vagy sosem lesz barátnôd.
2023. máj. 11. 10:30
 19/90 anonim válasza:

16, a fogyatékkal élők nevében ezt kikérem magunknak.

Az EQ és a szociális készségek fejleszthetőek, így az, hogy valakinek nagyon alacsony szintűek ezen készségei nem minősül fogyatékosságnak.

Mondjuk... oké, néhány kérdéssel följebb valaki olyanokat ír, hogy "az agyában a processzor egy madafaka Intel" és azt hiszi ezzel a dumával fogja "felcsípni a pipiket". Ez mondjuk már tényleg súrolja a fogyatékosság határait, de ha meg ez van, léteznek kiváló gyógypedagógusok akik segítenek, hogyan kell súlyos értelmi fogyatékossággal élni....

17, hogy mi a black pill? Annak az eszmének a mindenféle áltudományos megmagyaráza, hogy "úgysem fog sikerülni". Tulajdonképpen az önsorsrontás szektája.

2023. máj. 11. 10:32
 20/90 anonim válasza:
19! Az incel lét testi fogyatékosság (rondaság, kis pénisz stb.) miatt alakul elsősorban ki. Nem a szociális készségek meg EQ miatt.
2023. máj. 11. 11:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!