Szerintetek hogyan tudnék kimászni ebből?
Najah. Prof. Dr. Andrew Tate...
Mókás, de am pont van egy vékony, szeplős, alacsony srác haverom, nagyon rég nem eszéltünk, pont a múlthéten igen.. Gimiben sosem volt csaja, bár nem is tűnt úgy, hogy érdekli... most meg... hát.. behozza amit elmúlasztott:D majdnem 30 éves de úgy száll virágról virágra mint valami kamasz:D
Szóval az tuti nem kifogás, hogy 168 centis, vékony és szeplős vagy. A srác vörös is, nemtom ez a ivlágotokban előny vagy hátrány, de gonodlom mivel ellenpéldaként mondtam, vszeg előny, csak hogy magadat hátrányba tehesd.
8! Azért 25 alatt még nem tartozol a klubhoz! Ha majd túl leszel vagy száz elutasításon, akkor gyere vissza és mond azt, hogy incel vagy! Most nézd én 35 évesen már nyugodtan mondhatom, bár technikailag ma már nem is próbálkozom, szóval inkább MGTOW vagyok, nem incel. (ugye a MGTOW, aki gyakorlatilag feladta)
Oké, igen hátrányban vagy, mert rondán nézel ki ez igaz, szóval nem fogok hazudni, jó eséllyel tényleg incel leszel pár év múlva.
16, a fogyatékkal élők nevében ezt kikérem magunknak.
Az EQ és a szociális készségek fejleszthetőek, így az, hogy valakinek nagyon alacsony szintűek ezen készségei nem minősül fogyatékosságnak.
Mondjuk... oké, néhány kérdéssel följebb valaki olyanokat ír, hogy "az agyában a processzor egy madafaka Intel" és azt hiszi ezzel a dumával fogja "felcsípni a pipiket". Ez mondjuk már tényleg súrolja a fogyatékosság határait, de ha meg ez van, léteznek kiváló gyógypedagógusok akik segítenek, hogyan kell súlyos értelmi fogyatékossággal élni....
17, hogy mi a black pill? Annak az eszmének a mindenféle áltudományos megmagyaráza, hogy "úgysem fog sikerülni". Tulajdonképpen az önsorsrontás szektája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!