Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek hogyan tudnék...

Szerintetek hogyan tudnék kimászni ebből?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy vannak ezek az incelek és a blackpill elmélet. Ez ugye arról szól hogy a társkeresésben a kinézet a legfontosabb és szinte az egyetlen tényező. Annyi hogy nekem régebben voltak nőkkel kalandjaim, de azóta sajnos megkopaszodtam és alacsony is vagyok (170cm). Sajnos sok ilyen tartalmat fogyasztottam az elmúlt időben és szinte teljesen megvagyok győződve már róla hogy mostantól 1 nőnek sem fogok kelleni, ugyanakkor látok hozzám hasonló paraméterű embereket párkapcsolatban. Továbbá porbléma hogy blackpill közösségekben hatalmas az egyetértés és minden videó ami you tube-on és arra irányul hogy megcáfolja ezeket a blackpill teóriákat (keressetek rá hogy debunking the blackpill) kegyetlenül szét van savazva olyan emberek által akik ebben hisznek, a kommentszekcióban szinte kizárólag. Emiatt kétségbe vagyok esve hogy esetleg igazuk lehet és le kell mondanom egy lehetséges párkapcsolatról a jövőben. Szerintetek merre lenne érdemes elindulnom?

2023. máj. 10. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/90 anonim válasza:

70

"Érdekes amúgy hogy blackpillerek mondják hogy a nők csak Chadnek szülnek emiatt a hollandok 15 centit nőttek."

Nem a blackpillerek mondját hanem a tanulmányok, statisztika stb. Megnézték az orvosi papírjait a holland férfiaknak az elmúlt 150 évet lefedve és az jött ki, hogy minél magasabb volt annál több utódot nemzett egy ferfi.

A tápanyag csak egy ok a magasság növekedésre. Lásd az amcsikat például, ahol 150 éve ugyanolyan magasak voltak mint a hollandok de "csak" 6 centit nőtt magasságuk, míg a hollandoknál 15-öt. Tehát volt ott még más is a jobb tápanyagok mellett.

"Olyan videók alatt amiben a srác mondjuk 20 akár 30 centivel is magasabb mint a párja agresszív blackpillerek rendszeresen megjelennek nyaladzva orjongeni kommentben hogy "a srác elpocsekolja a Chad génjeit""

Nem feltétlen pazarolja el, ha több nőnek csinál gyereket akkor is növekszik a lakosság magassága, chadessége. Tehát ha annak a 155 centis őnek egy 165 centis srác csinált volna gyereket akkor lehet, hogy az utód max 170 centis lett volna, így akár 180-185 is lehet, és a 165 centis potenciális matche a 155 centis lánynak egyszerűen nem jut szaporodási esélyhez emiatt a magassága a emelkedik a lakosságnak.

2023. máj. 14. 16:55
 72/90 anonim válasza:

71, át tudod linkleni a tanulmányt ahol az elmúlt 150 év orvosi papírjait nézték át? Érintett vagyok Németalföld kapcsán, ezért is érdekelne.

Amúgy egy eredendően germán népet összehasonlítani egy indián, angol, spanyol és francia felmenőkkel rendelkező néppel nem túl jó ötlet. Azért nem akkora titok az, hogy a germán népek elég termetesek, az USA népei közül meg van ami híresen kisnövésű..

2023. máj. 15. 16:01
 73/90 anonim válasza:
Érdekelne engem is az említett tanulmány. Nem kell feltétlen link csak h kb mit írjak be googlebe hogy kidobja. Biztos meg tudod mondani hiszen sokat foglalkoztál vele.
2023. máj. 15. 19:14
 74/90 anonim válasza:
72es vagyok, nekem amúgy holland nyelven is jöhet. Papíron C1es szinten beszélem, deeee rám férne egy kis gyakorlás már:D
2023. máj. 15. 19:17
 75/90 anonim válasza:

72

Több ilyen van, de pls ez ha megy az angol.

[link]

2023. máj. 15. 19:39
 76/90 anonim válasza:

Köszi.

Hát ebből csak az jöt tki, hogy a magasabbak Hollandiában több gyerekük van, az oka nem egyértelmű. Sőt, ez csak Hollandiára korlátozódik, hisz pl az USAban teljesen más a minta.

És nem kizárt, hgoy az egész csak egy ciklikus trend egy csúcspontja és pár évtized múlva az ellentéte lesz igaz.

Szóval ez így még nem bizonyít semmit. De ezt a cikk is leírja, hogy konkrét okot nem tudnak rá. SŐT, ugye azt is írják, hogy mivel nincs erre adat, az is benne lehet, hogy gyakrabban fordul elő a válás és új kapcsolat ahol új gyerek van. Ez akkor meg pont a magas férfiak párkapcsolati gyengeségét jelezné.

Szóval spekulálni lehet, de bizonyíték nincs tulajdonképpen egy állításra sem, sajnos ez a vizsgálat nem volt elég átfogó, hogy okokat is lehessen találni.

De tök érdekes, köszi, hogy megosztottad:)

2023. máj. 15. 20:09
 77/90 anonim válasza:

Köszi a tanulmányt. Előzőhöz csatlakoznek én is, hogy itt azért komplexebb a helyzet.

Másik bajom hogy redpill/blackpillesek között gyakori a cherry picking amikor tanulmányt olvasnak, vagyis csak azt veszik ki belőle ami az ő nézeteiket megerősíti. Pl volt h feldolgoztak egy tanulmányt ami alapján ha egy nőnek több szexuális partnere volt előtted akkor egyre nagyobb a válás esélye. Csak éppen mindössze addig nézték a táblázatot ameddig emelkedés volt, amikor jött egy rész hogy nagyobb partnerszam mellett csokkent a válás esélye azt egyszerűen nem említették meg.

2023. máj. 16. 01:43
 78/90 anonim válasza:

Valahol felvetődött, hogy a bluepillesek miért nem segítenek, vagy foglalkoznak a blackpillesekkel. A blackpillesektől kérdezem: ti foglalkoztok mások bajával? Pl. az éhezésben élő gyerekekkel a világ különböző részén? Vagy akár Magyarországon? Vagy a nők elnyomásával közel-keleten?

És mielőtt nekem esne bárki, részben egyet értek a blackpillesekkel, incelekkel. Egyszerűen butaság azt állítani, hogy nem számít a külső

2023. máj. 24. 22:15
 79/90 anonim válasza:

"És mielőtt nekem esne bárki, részben egyet értek a blackpillesekkel, incelekkel. Egyszerűen butaság azt állítani, hogy nem számít a külső"

Csakhogy ilyet nem is állít senki.

A black pillesek azt állítják, hogy CSAK a külső számít, és ez az amivel az emberek nem értenek egyet.

2023. máj. 24. 22:43
 80/90 anonim válasza:

79

Én láttam már aki azt mondta, hogy nem a külső számít. Persze lehet nem itt, azt nem tudom már.

2023. máj. 24. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!