Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek hogyan tudnék...

Szerintetek hogyan tudnék kimászni ebből?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy vannak ezek az incelek és a blackpill elmélet. Ez ugye arról szól hogy a társkeresésben a kinézet a legfontosabb és szinte az egyetlen tényező. Annyi hogy nekem régebben voltak nőkkel kalandjaim, de azóta sajnos megkopaszodtam és alacsony is vagyok (170cm). Sajnos sok ilyen tartalmat fogyasztottam az elmúlt időben és szinte teljesen megvagyok győződve már róla hogy mostantól 1 nőnek sem fogok kelleni, ugyanakkor látok hozzám hasonló paraméterű embereket párkapcsolatban. Továbbá porbléma hogy blackpill közösségekben hatalmas az egyetértés és minden videó ami you tube-on és arra irányul hogy megcáfolja ezeket a blackpill teóriákat (keressetek rá hogy debunking the blackpill) kegyetlenül szét van savazva olyan emberek által akik ebben hisznek, a kommentszekcióban szinte kizárólag. Emiatt kétségbe vagyok esve hogy esetleg igazuk lehet és le kell mondanom egy lehetséges párkapcsolatról a jövőben. Szerintetek merre lenne érdemes elindulnom?

2023. máj. 10. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 anonim válasza:
50! De akkor az incel kérdéseket, meg miért trollkodják végig azok, akik szerint csak "önértékelési gondjaid" vannak!
2023. máj. 12. 20:13
 52/90 anonim válasza:

50

Igen előfordulhat olyan, hogy valakinek amiért nem adathatott meg amivel a többiek cukin megtanácsadásozzák egymást akkor lenézik és leszólják azt mivel nekik nincs semmi olyan pozitív tapaszlatal ami alapján azt mondják, hogy megéri időt és energiát szánni rá. De ezzel semmi baj sincs, az is egy nézőpont amit a saját tapasztalatuk alapján és annak következtében vettek fel.

Ha neki nem lehet párkapcsolata akkor nyilván az egész párkpacsolatosdi egy nagy darab szhar lesz számára mivel nem élt meg olyan helyzeteket ami alapják együtt tudjon érezni azokkal akiknek az fontos és az életük szerves része.

Ne haragudj rájuk emiatt, inkább értsd meg őket.

2023. máj. 12. 20:24
 53/90 anonim válasza:

51, nekem az a tippem, hogy azért, amiért sokan itt az oldalon tobzódnak: unatkoznak. Illetve mert nekik maguknak is önértékelési problémáik vannak és azáltal nyernek valami kis stabilitást abban a meggyőződésükbne, hogy okos, hasznos, sikeres, jó emberek, hogy beigazolják maguknak, hogy mások náluk butább, haszontalanabb, rosszabb ember.

Azaz lenyomnak másokat, hogy ők följebb kerüljenek. Szerintem ennek a forrása éppúgy az önbecsülés hiánya, esetleg szorongás.

Persze az is fontos, hogy mit értünk trollkodás alatt. Ugyanis az, hogy ha egy embernek megmondjuk, hogy láthatóan pszichés problémái vannak nem trollkodás, max a stílus... problémás. Azért néhányan még próbálunk értelmes párbeszédet kialakítani incelek és átlag emberek között, de gyakran vagy az incelek utasítják ezt el, vagy a többiek húznak vissza.

Nagoyn "zajosak" az ilyen kérdések. Jön 10 válasz, ebből 2 a kérdéssel foglalkozik építő jellegűen, érdeklődik a kérdező gondolatai iránt, további infókat kér stb... 8 meg anyázik, fikázik, hurrog, fröcsög akár ide, akár oda, akár egymásra.

2023. máj. 12. 20:26
 54/90 anonim válasza:

51

Szerintem a többség nagyon jól tudja, hogy az incelek vagy tegyük fel a lúzerek a külsejük miatt azok de egyidejüleg az is bosszantja őket, hogy ehhez ők is hozzájárulnak, az ő ösztöneik és ő előítéleteik és olyan tehetetlenségi állapotban vannak, miszerint bár nem akarnak ők is legalul lenni a lúzerek sorsán de azért önmaguk is utálják egy kicsit amiért nekik is köszönhető, hogy valaki alul vannak. Ez a belső feszültség meg kifakadásba torkollik, gyakran ezért szapulják az inceleket. Egyfajta bűntudat.

2023. máj. 12. 20:27
 55/90 anonim válasza:

52, egy bizonyos pontig megértem, de (csak hogy a szar hasonlatok mellett maradjak) ha én nem tudtma megtanulni autót vezetni, valaki meg feltesz egy vezetéssel kapcsolatos kérdést, akkor őszintén miért is jó, ha én odafröcsögök, hogy "mennyé gyalog"?

Értem, hogy frusztráltak meg ilyesmi, de ez a pusztító, romboló magatartás csak és kizárólag arra jó, hogy megutálják az embert, semmi egyébre. Hosszútávon maguknak ártanak ezzel.

Mondom, azt megértem, hog yhonnan ered ez a dolog, van pár dolog amivel kapcsolatban én is nagyon frusztrált tudok lenni.. de akár van oka, akár nem, az illető meg fogadja el, hgoy ha utálatosan viselkedik, utáln ifogják.

2023. máj. 12. 20:30
 56/90 anonim válasza:

54, én nem hiszem, hogy a bűntudat túl nagy szerepet játszana ebben. Az incelekkel kapcsolatban az átlag emberek elsősorban nem azt látják, hogy csúnyák lennének, inkább azt, hogy igénytelenek.

Szerintem ez is az egyik nagy vitaforrás, hogy incelek és nem incelek nem értenek egyet abban, hogy mi az incelség oka. Az incelek a külsejüket hozzák fel, a nem-incelek pedig azt, hogy igénytelenek és pszichésen zavartak. Utóbbit némiképp indokolja az állandó kudarc - bár erre is van megoldás - a külsőt illetően viszont az, hogy mi igénytelenség meg mi sima csúnyaság, tök szubjektív. hiszen a szépség szubjektív, így a csúnyaság is.

Szóval szerintem inkább az van, hogy nem értenek egyet az okokkal.

és attól tartok, hogy itt a GYK-n, az internet pöcegödrében, ráadásul nem csak az unatkozó irodistákból gyűlt össze a szemét, de az incelekből is. Tény, hogy a jelenlévő incelek egy része alkoholista, túlsúlyos (akár 40-50 kiló súlytöblettel) és az élet egyéb területein is lecsúszott alak. Így ha őket vesszük gorcső alá, valóban megáll az érv, hogy igénytelenk stb, így a ténylegesen csúnya incelekig el sem jutunk, akik annyira nem képviselik magukat itt az oldalon.

Én eddig 3 inceltől kaptam képet az elmúlt évek során, mindhrom teljesen normálisan nézett ki, ő viszont szent meggyőződésel állította, hogy ő ronda mint a bűn. Ez így egyértelműen pszichés zavar. Vagy csak simán alacsony önbecsülés, vagy konkrétan testképzavar, d emindenesetre pszichológus vagy pszichiáter kell hozzá, nem plasztikai sebész.

Szóval ebből a szempontból is elég zavaros itt a társaság meg az ebőbl fakadó érvek.

2023. máj. 12. 20:38
 57/90 anonim válasza:

56

Az, hogy vonzó vagy vagy sem azt majd a nők eldöntik. Az, hogy valaki nem kap jelet nőktől, tekinteteket, mosolyt, kezdeményezést stb az csak annak a jele, hogy nem vonzó. Minden jóképű pasi körül több nő csapja a szelet.

Ha meg azt mondond, hogy átlagos külsővel is lehet, akkor igen, lehet, de ahhoz extrovertáltnak kell lenned hatalmas személyiséggel és baráti körrel, remek és érdekes szakmával. MAgyarán kompenzálsz a külsőd miatt.

Ha viszont rosszul nézel aki akkor tulajdonképpen minden erőfeszítésért kár.

2023. máj. 12. 20:55
 58/90 anonim válasza:

57, mondom, az incelekkel való viták a helyzet megítélésének különbségén alapszik.

Nem azért írtam amit írtam, hogy ezt a vitát újra és újra kezdjük, hanem mert kérdezték, hogy miért vitáznak emberek incelekkel.

De végülis jól szemléltetted az nem-incelekre adott ellenérvet.

Szóval a nem-incelek nem hisznek abban, amit 57esben írnak, az incelek meg igen. Ez kb pont olyan vitához vezet, minthogy jó-e a Fidesz Magyarországnak, vagy sem. Van aki hisz benne, van aki nem. MIndkettő felhoz érveket, mindkét oldalon vannak ferdítések, pontatlanságok...

Talán valamennyire mindkét oldalnak igaza van... de persze mindkét oldal a sajátjának akarja tudni az igazat, így ez nem megfelelő válasz.

Ki tudja. Az incelek talán tényleg rondák, de emellett a belső értékekkel is gondjaik vannak. És akkor már mindkét oldalnak igaza van.

Persze ez nem segít az inceleken. Sem.

2023. máj. 12. 21:02
 59/90 anonim válasza:

"Ki tudja. Az incelek talán tényleg rondák, de emellett a belső értékekkel is gondjaik vannak. És akkor már mindkét oldalnak igaza van."

Hát nem csoda, hogy ha ronda vagyok akkor már szharsz minden értékre, nem csak a saját belső értékeidre hanem minden más értékre amit vallanak az emberek úgy általában. Nem tudsz azonosulni. Ez a feladásból, nihilizmusból következik. Amikor már úgyis minden mindegy. A legtöbb incel ugyanis próbálta már milyen ha szép a személyisége, sőt a legtöbbnek az volt a kiindulópont csak idővel hasonultak meg. Mert 10 évig még áltatod magad, hogy de csak jobban kell próbálkoznom, de csak nagyobb mosolyt kell az arcomra húznom, közben meg azt látod a jóképű chadek tök kifejezéstelen pofával is tucatnyi nőket akasztanak erőfeszítés nélkül.

Persze, hogy idővel már nem fogod a személyiséget fontosnak tartani.

2023. máj. 12. 21:14
 60/90 anonim válasza:

59, ne sarkíts. Elvileg az ember nem azért fejleszti magát, hogy másoknak imponáljon ezzel, hanem mert magának akar megfelelni. Ez éppúgy igaz a testi, lelki és szellemi fejlődésre is.

Szóval ott megint valami elemi gond van, ha valaki csak azért akar jó lenni, hogy másoknak megfeleljen.

Bár tény, hogy gyakran pont a megfelelési kényszer fogja vissza a fejlődést, hisz ez külső motiváció, az meg minden esetben gyengébb, mint a belső.

2023. máj. 12. 21:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!