Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek hogyan tudnék...

Szerintetek hogyan tudnék kimászni ebből?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy vannak ezek az incelek és a blackpill elmélet. Ez ugye arról szól hogy a társkeresésben a kinézet a legfontosabb és szinte az egyetlen tényező. Annyi hogy nekem régebben voltak nőkkel kalandjaim, de azóta sajnos megkopaszodtam és alacsony is vagyok (170cm). Sajnos sok ilyen tartalmat fogyasztottam az elmúlt időben és szinte teljesen megvagyok győződve már róla hogy mostantól 1 nőnek sem fogok kelleni, ugyanakkor látok hozzám hasonló paraméterű embereket párkapcsolatban. Továbbá porbléma hogy blackpill közösségekben hatalmas az egyetértés és minden videó ami you tube-on és arra irányul hogy megcáfolja ezeket a blackpill teóriákat (keressetek rá hogy debunking the blackpill) kegyetlenül szét van savazva olyan emberek által akik ebben hisznek, a kommentszekcióban szinte kizárólag. Emiatt kétségbe vagyok esve hogy esetleg igazuk lehet és le kell mondanom egy lehetséges párkapcsolatról a jövőben. Szerintetek merre lenne érdemes elindulnom?

2023. máj. 10. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 anonim válasza:

40, de a traumát nem a rondaságod, hanem mások rakciója okozza. Egy megfelelően kiépített önbecsüléssel - ami nem a külsődre alapoz - meg lehet tanulni ezt kezelni és akkor a továbbiakban nem okoz önbecsülési problémákat az, ha esetleg valakinek nem tetszel.

És tudom, te ronda vagy, elhiszem neked. De azért azt is tegyük hozzá, hogy itt sok férfi aki hirdeti, hogy ő milyen ronda, egyáltalán nem az. Simán csak kamasz korában eléggé megsérült az önbecsülése ahhoz, hogy ne tartsa magát semmire, és eből képtelen volt később kimászni. Teljesen átlagos külsejű férfiak magukra, hogy ők mennyire rondák.

Ha meg szent meggyőződésed van saját magadat illetően, a környezeted mit vitatkozzon veled? Ha rondának, butának vagy szerencsétlennek tartod magad, a környezeted is annak fog tartani. Szóval esszenciális lenne, hogy az önbecsülésed a helyén legyen és ne tartsd magad rossznak, rondának stb... És ha ez meglenne, hidd el, sokkal kevesebben bántanának. Eleve, az elsődleges, aki téged bánt, önmagad. És bizony ő is okozza a legnagyobb károkat.

2023. máj. 12. 12:41
 42/90 anonim válasza:
41! inkább kímélj meg minket ettől az önsegítő dumától, ilyesmiket lehet olvasni az összes tescos leárazott lélekterápia könyvben -ezért nem is veszek egyet sem! 😂
2023. máj. 12. 17:57
 43/90 anonim válasza:

"De azért azt is tegyük hozzá, hogy itt sok férfi aki hirdeti, hogy ő milyen ronda, egyáltalán nem az"

Felkurtam a pofam a PF-re (tobbszor is), konstans 3 korul kapok.... Szoval a kulsomet tekintve eleg nagyfiu vagyok, hogy levonjam a konzekvenciat, hogy szerintem ne menjek modellnek :)

Vagyis a PF altal (tobbszori ismetles utan) dobott eredmeny nagyjabol egybevag azzal, amit en magam gondolok a kulsomrol. Na meg van itthon tolomero, bedugom a pofamba, a felso fogsorom 15mm-rel van elorebb, mint az also. Ugye, ez is egy objektiv parameter, miszerint nem vagyok egy lapatallu olasz macho, na!

Ezt dobta a gep, ezzel kene valamit kezdenem, vagyis mielott kinyitom a pofamat, hogy valamit kommunikaljak, mar eleve minuszbol indulok a noknel. Aztan vagy nagynehezen a friendzone-ban vegzem, vagy meg az sem....

38F incel

2023. máj. 12. 18:10
 44/90 anonim válasza:

37-39! Tudod az a baj, hogy ezzel az állandó tagadással, amit ti leműveltek pont az ellentétest hatást éritek el! Csak nem veszitek észre.

Tehát ha egyszer van egy énképed, akkor abba -ha hagynák- bele tudnál idővel nyugodni!

Az incelségnél ez a blackpill, az értelmesebbjénél meg a MGTOW állapot. Amikor elfogadod, hogy nem vagy elég jó, és tovább lépsz, éppen ez lenne a gyógyulás lényege!

De amikor jönnek azok, akik azzal jönnek, hogy önbizalom kell, meg valójában nem vagy ronda, meg valójában te vagy dick maximum meg egyéb baromságok, akkor az pont ez ellen hat! Érted már! Miért nem lehet hagyni, hogy elfogadjuk ezt az állapotot? Legalább ennyit hagynátok már, hogy aki nem nyert a génlottón, az legalább kihisztizze magát, aztán idővel mind besímulunk, én is már itt vagyok 35 évesen, mindenféle szexuális tapasztalat nélkül, és? Csak szeretném ha hagynátok, hogy beszéljünk arról, hogy nem igazságos a párkapcsolati piac, mert nem az! Én meg sem akarom változtatni, nagyjából 30 éves koromra elfogadtam ezt.

2023. máj. 12. 18:21
 45/90 anonim válasza:

44

Igen, nagyjából ennyit szeretnénk tényleg. Legyen ez közösség akik együtt tudnak érezni egymással, akikkel ki lehet beszélni a bánatot ami megkönnyíti kicsit a lelkünket. És sajnos mindenkinek nem lehet jó és szuper az élete mert kutya verseny van mindig lesznek győztesek meg vesztesek emiatt ez elkerülhetetlen és így normális ebben a rendszerben. Egy kommunistára hajazó rendszerben annyira nem emelnék ki a génlottó nyerteseket tehát a szépeket, erőseket, intelligenseket, tehetsègeseket stb de ebben a rendszerben ez a helyzet és el kell fogadnunk, hogy annyit érünk amennyit a DNS szerkezetünk ér.

De beszélni erről tényleg jó és megkönnyebbít.

Ami nem segített eddig az a hamis remények táplálgatása, ezek mindig újra meg újra pofára eséshez és fájdalomhoz vezettek mert igazából újra meg újra eszedbe juttatták, hogy te nem élheted azt az életet amit szeretnél és amit mások élnek.

Igazából akik nincsenek a helyzetünkben szerintem őket zavarja annak a tudata, hogy az eredményeik, barátaik száma, sikereik nem az ő érdemük, hanem egyszerűen a génkészletük logikus következménye, mert a blackpillel ezt sugalljuk nekik és ezt egyszerűen nem tudják elfogadni.

Ha elfogadnák lehet őket is utolérné a depresszió és motivációvesztés mert ki akarná a sikereit egy rajta kívül álló dolognak köszönni, a szerencsének.

2023. máj. 12. 19:06
 46/90 anonim válasza:

42, ki beszélt önsegítésről? A terápia nem önsegítés.

44, ha belenyugodtak, akkor nekem okés. De akkor miért is hírdetik teli szájjal a frusztráltságukat és miért is vádolják a világot, a nőket, a rendszert, a férfiakat, a biológiát a mindent is?

Gyanítom azért, mert nem nyugodtak bele.

A black pill nem egy megnyugvási pont. Ha az lenne, nem hörögnének itt emberk nap mint nap a black pill eszméit hangoztatva.

E a MGTOW ez megnyugvási pontnak minősül, hisz azok akik ezzel élnek, nem bszogatnak másokat ezzel.

2023. máj. 12. 19:10
 47/90 anonim válasza:

46

“ E a MGTOW ez megnyugvási pontnak minősül, hisz azok akik ezzel élnek, nem bszogatnak másokat ezzel.”

De miért kell ennyire magatokra venni ezt? Nem elég nektek, hogy jobb sorsotok van? Mit foglalkoztok velünk? Vagy ennyire idegesít, hogy az általatok úgy szeretett világot kritizáljuk?

2023. máj. 12. 19:12
 48/90 anonim válasza:

47, nézd, ha valaki beleköp a levesedbe, az téged nem idegesít?

Itt az oldalon naponta több tucat olyan kérdést tesznek fel, ami hétköznapi párkapcsolati onfliktusra vonatkozik és hétköznapi metodikával megoldható gond nélkül.

Erre jön egy csapat black pilled vagy sima nőgyűlölő és elkezdi magyarázni, hogy mennyire gonosz egyik vagy másik fél, mennyire felszínesek a nők, több pénz kéne, rossz külsővel esélyed sincs, stb...

Értem én, hogy ezek a zemberek frusztráltak és kudarcosak, de ezek a megjegyzések egyáltalán nem segítik eg ykonfliktushelyzet megoldását. Leginkább az jön le belőle, hgoy ha nekik szar, már mindneki másnak is legyen az.

Ezt pedig nem kritikának, hanem rosszindulatnak, szarkeverésnek, kötözködésnek hívják. Ezért zavarja az embereket.

2023. máj. 12. 19:42
 49/90 anonim válasza:

48

Értem, tehát önmagában nem azzal van a baj ami titeket illet, hogy vannak akik a rövidebbet húzzák és szhar életet kell éljenek önhibán kívül (ez annyira nem zavarna) hanem inkább azzal, hogy közülünk egyesek szerint ezt az állapotot nem fenntartani kellene hanem változtatni rajta és az esélyeket kiegyenlíteni? Jól értem.

Tehát az esélyegyenlőségtől féltek? Ezért vagytok ilyen defenzívek?

2023. máj. 12. 19:53
 50/90 anonim válasza:

49, nem, nem érted jól.

Azzal semm ibajom, ha valaki külön kérdést indít a témában a rendszer megváltoztatását célozva vagy ilyesmi. Szerintem ez egy érdekes téma, sajnálatosnak tartom, hgoy sokan itt az oldaon izomból elutasítják és leszólják az ezt szorgalmazó embereket. Egyébként én is szorgalmazom azt, hogy pl az incelek közösséget építsenek, mert meglátásom szerint anélkül esélyük sincs.

A gond azzal van, amikor párkapcsolati - nem társkeresési, párkapcsolati! - témában kér valaki segítséget, és akkor megjelenik egy black pilled frusztrált valaki és ráhúzza a saját frusztráltságát mások helyzetére. Egy buta példával élve: mintha azt kérdezném, hogy cukorral vagy borssal tálaljam a káposztás tésztát, erre valaki jönne, hogy borítsam ki a fszba az egészet, mert a káposztástészta szar. Érted? Nem segít a káposztástészta-dilemmán, és ő a saját ízlését és tapasztalását borítja rá a kérdésre.

A példa persze léeg primitívre sikerült, de na, a lényeg, hogy olyna kérdéseknél, ahol kompetens és építő válaszokra lenne szükség, valaki a saját frusztráltságát romboló jelleggel nyomatja, ráadásul sok esetben ki is kéri magának, ha azt mondják, hogy az nem egy jó tanács.

2023. máj. 12. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!