Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek hogyan tudnék...

Szerintetek hogyan tudnék kimászni ebből?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy vannak ezek az incelek és a blackpill elmélet. Ez ugye arról szól hogy a társkeresésben a kinézet a legfontosabb és szinte az egyetlen tényező. Annyi hogy nekem régebben voltak nőkkel kalandjaim, de azóta sajnos megkopaszodtam és alacsony is vagyok (170cm). Sajnos sok ilyen tartalmat fogyasztottam az elmúlt időben és szinte teljesen megvagyok győződve már róla hogy mostantól 1 nőnek sem fogok kelleni, ugyanakkor látok hozzám hasonló paraméterű embereket párkapcsolatban. Továbbá porbléma hogy blackpill közösségekben hatalmas az egyetértés és minden videó ami you tube-on és arra irányul hogy megcáfolja ezeket a blackpill teóriákat (keressetek rá hogy debunking the blackpill) kegyetlenül szét van savazva olyan emberek által akik ebben hisznek, a kommentszekcióban szinte kizárólag. Emiatt kétségbe vagyok esve hogy esetleg igazuk lehet és le kell mondanom egy lehetséges párkapcsolatról a jövőben. Szerintetek merre lenne érdemes elindulnom?

2023. máj. 10. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim válasza:

60

Szerintem mindenki meg akar felelni másnak mert az ember szociális lény és fontos a visszejelzés, pozitív visszacsatolások.

Akikről te beszélsz azok remete típusok, de elég ritka mert azért a szerzetesek nem teszik ki nagy százalékát a lakosságnak.

2023. máj. 12. 21:23
 62/90 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom hogy most mit higyjek. Lehet az lesz hogy legalább az a gondolat megnyugtat hogy nem halok meg szüzen, aztán beállok buddhista szerzetesnek.
2023. máj. 12. 21:25
 63/90 anonim válasza:

62

Szerintem azért próbálkozz, hogy meggyőződhess magad. Magyaroszágon vannak pici csajok is tehát 160 centi körül náluk kísérletezz, ha helyes az arcod összejöhet. Nyugaton ellenben ahol a nők már 175-180 centisek 190 centi alatt nem nagyon lehet csajozni. Ezért mennek át sokan itt transziba, úgy identitás, új élet új nemmel és máris több esély van szexuális élményekre mert azért sok olyan akad nő vagy férfi aki részegen kipróbálná egy transzival.

2023. máj. 12. 21:41
 64/90 anonim válasza:

61, persze, fontosak a visszacsatolások, de azért direkt úgy alakítani az életemet, a szabadidőmet, a hobbijaimat, hogy az másoknak megfeleljen, az beteges megfelelési kényszer.

A buddhizmus amúgy menő:D És bőven több megnyugvást ad, mint a blackpill:D

De - és ez most nyálasan hangzik, de pszichológiailag szilárd tény - az első lépés afelé, hogy szeressenek téged az, hogy önmagadat szereted. Ha valaki nem képes önmagát szeretni, más sem fogja tudni őt szeretni.

Az emberek hisznek egymásnak. Ha lúzernek tartod magadat, más is lúzernek fog tartani, hiszen te ismered alegjobban magadat és hisz neked. Tulajdonképpen a magabiztosság is erről szól: annyira hiszel magadban, hogy mások is hinni kezdenek benned.

Szóval az első gyakorlat: hidd el, hogy képes vagy kialakítani kapcsolatot nőkkel és hidd el, hogy ha valaki elutasít, azzal jobb is, hogy nem alakult ki semmi.

2023. máj. 13. 11:12
 65/90 anonim válasza:

63as "Nyugaton ellenben ahol a nők már 175-180 centisek 190 centi alatt nem nagyon lehet csajozni."

Hát én voltam az elmúlt években vagy 8szor Hollandiában, és bármikor aláírom hogy tenyleg jóval magasabbak átlagban az emberek, a lányok is, de ezt az állításod még ott is jónéhány pár megcáfolta volna akiket láttam az utcán. + A nyugati országokban is mindig vannak bevándorlók, pl közel keletről vagy délkelet azsiabol, latin Amerikából stb akik pl alacsonyabbak. Szóval ez azért nem ilyen fekete fehér.

2023. máj. 14. 15:23
 66/90 anonim válasza:
Meg mondjuk a hollandok ritka magasak voltak mindig is. Keresgélj a franciák között pl, ők is nyugat, mégsem colosak.
2023. máj. 14. 15:34
 67/90 anonim válasza:

66

Nem voltak magasak mindig is. 15

Centit nőttek az elmúlt 150 évben a női szelekciónak köszönhetően.

2023. máj. 14. 15:38
 68/90 anonim válasza:
Egyébként a cseheknél is hasonló folyamat van jelenleg, ott is hatalmasat nőttek az elmúlt fél évszázad során, ott is többnyire csak a chadeknek szülnek gyereket.
2023. máj. 14. 15:39
 69/90 anonim válasza:

Egyébként ugye azt, hogy a chadek miatt magas mindneki, azt nem gondoljátok komolyan?:D

Valóban, tény, hogy a fiatalabb generációk egyre magasabbak. Ennek egyszerű az oka: a magzatok és később a kisgyerekek nem szenvednek semmiben sem hiányt. Terhesvitaminok, gyümölcsökben és zöldségekben gazdag táplálék, éhezés hiánya, megfelelő sportok stb...

Apáink miben éltek? Zabálták a DDT-t, a nők szinte mindegyike vas és folsavhiányos, és lényegében minden vitaminhoz jóval kevésbé fértek hozzá.

Ahogy a növények is, az emerek is nagyobbra, erősebbre nőnek, ha több tápanyagot kapnak.

Ezért sem véletlen, hogy a jóléti társadalmakban feltűnő a fiatalok magasságnövekedése.

Nyilván egy 170 és 150 centis párnak nem lesz 190 magas gyereke, de 180 még simán lehet, ha úgy jön ki a dolog. Persze ehhez sok vitamin kell és pl ha sportról van szó, úszni menjen a gyerek, ne súlyt emelni. Eleve, 20 éves kor alatt meg kéne tiltani az embereknek, hogy súlyemelőknek menjenek...

2023. máj. 14. 15:52
 70/90 anonim válasza:

Jó olvasni az utolsó átgondolt válaszát, itt azért elég lesarkitott elméletek jelentek meg előtte.

Érdekes amúgy hogy blackpillerek mondják hogy a nők csak Chadnek szülnek emiatt a hollandok 15 centit nőttek.

Pedig ezt részben pont a blackpill cáfolja. Olyan videók alatt amiben a srác mondjuk 20 akár 30 centivel is magasabb mint a párja agresszív blackpillerek rendszeresen megjelennek nyaladzva orjongeni kommentben hogy "a srác elpocsekolja a Chad génjeit":D. Hiszen önmagában az h egy férfi 190 magas egy 160 magas nő mellett eredményezheti akár azt is hogy a gyerek nem lesz olyan magas. Pl Justin Bieber nagyon jóképű srác de olyan 173-175 centi körül van, apukája talán valamivel 180 felett is volt fiatalon viszont anyukája alacsony csak olyan 155 körül asszem.

2023. máj. 14. 16:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!