Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek hogyan tudnék...

Szerintetek hogyan tudnék kimászni ebből?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy vannak ezek az incelek és a blackpill elmélet. Ez ugye arról szól hogy a társkeresésben a kinézet a legfontosabb és szinte az egyetlen tényező. Annyi hogy nekem régebben voltak nőkkel kalandjaim, de azóta sajnos megkopaszodtam és alacsony is vagyok (170cm). Sajnos sok ilyen tartalmat fogyasztottam az elmúlt időben és szinte teljesen megvagyok győződve már róla hogy mostantól 1 nőnek sem fogok kelleni, ugyanakkor látok hozzám hasonló paraméterű embereket párkapcsolatban. Továbbá porbléma hogy blackpill közösségekben hatalmas az egyetértés és minden videó ami you tube-on és arra irányul hogy megcáfolja ezeket a blackpill teóriákat (keressetek rá hogy debunking the blackpill) kegyetlenül szét van savazva olyan emberek által akik ebben hisznek, a kommentszekcióban szinte kizárólag. Emiatt kétségbe vagyok esve hogy esetleg igazuk lehet és le kell mondanom egy lehetséges párkapcsolatról a jövőben. Szerintetek merre lenne érdemes elindulnom?

2023. máj. 10. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/90 anonim válasza:
nem kell emiatt lemondani párkapcsolatról, de igen kevésbé vagy szerencsés ezt el kell fogadni. az incel féle utálat meg magad felé vagy mások felé csak rosszabbá tesz mindent. azt felejtsd el
2023. máj. 10. 16:25
 2/90 A kérdező kommentje:
Nincs utálat senki felé, csak szomorú vagyok hogy ez lehet a sorsom, mert sajnos kihullott a hajam. Eléggé félek ettől.
2023. máj. 10. 16:28
 3/90 anonim válasza:

Szerintem a mosolygás és a humor irányába :)))

De ez csak egy vélemény. Az enyém. :)

2023. máj. 10. 16:33
 4/90 anonim válasza:
A legokosabb, ha ilye hülyeségeket nem olvasol, hanem egyszerüen éled az életed, ahogy korábban is.
2023. máj. 10. 16:34
 5/90 A kérdező kommentje:
Sajnos egész nap ezen pörög az agyam de igyekszem megfogadni. Szerinted ha nem olvasok többet utána ennek az segít hosszútávon?
2023. máj. 10. 16:36
 6/90 anonim válasza:

Hát ha nem mérgezed magad többet ezzel, az mindenképpen segít.

Alacsony az önbecsülésed. Ért egy olyan dolog (ami amúgy a férfiak elég nagy részét éri, és nem puszutlnak bele) hogy megkopaszodtál korán. Ez kissé megtörte a magabiztosságodat, és a kétely így belédköltözött.

Igazából nem történt más, mint a bizonytalanságodat kihasználva ez a toxikus gondolkodásmód beléfészkelte magát.

Mit tudsz tenni?

A legegyszerűbb amit tehetsz az az, hogy elmész pszichológushoz. AKár a TB támogatott is megteszi, mert a problémád abszolút nem kacifántos, alacsony önbecsülés, kevés önbizalom.

Márpedig racionálisan tudod, hogy 170 centisen kopaszon is simán be lehet csajozni, hisz látsz erre élő példákat, szóval igazából csak a bizonytalankodó, kételkedő érzelmi világodat kell ugyanerről meggyőzni.

De fontos, hogy tényleg kerüld el ezeket a közsségeket. Ha valaki azt hajtogatja magában, hogy "úgysem fog sikerülni" akkor tényleg sokkal kevesebb az esélye a sikerre, ez egy ősrégen bebizonyított tény. Ezt önsorsrontásnak hívják és teljesen értelmetlen.

Hajrá! :)

2023. máj. 10. 16:50
 7/90 anonim válasza:

A kondaszellem, a kritikátlan normakövetés (akár még ha egy debunking közösségi norma is az), csak egyre erősödik.

Nemrég megismételték a Milgtam kísérletet.annak idején 20% körül volt a kritikai gondolkodásra, önálló kérdések felvetésére képes ember még autoriter nyomás alatt is. Ma már csak 10% jött ki. Gondolom 0% a cél.

2023. máj. 10. 17:00
 8/90 anonim válasza:
Szia ha valaki neki megy a blackpillnek az olyan gyakorlatilag mintha az evulúciót akarná cáfolnia.Amúgy gratulálok hogy átlátsz a mátrixon üdv a klubban!! 18F incel
2023. máj. 10. 17:18
 9/90 A kérdező kommentje:
Uh, Érzem hogy itt balhé lesz
2023. máj. 10. 19:50
 10/90 anonim válasza:
nem, nemlesz itt :D 18 évesen miért tartod magad incelnek?
2023. máj. 10. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!