Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek hogyan tudnék...

Szerintetek hogyan tudnék kimászni ebből?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy vannak ezek az incelek és a blackpill elmélet. Ez ugye arról szól hogy a társkeresésben a kinézet a legfontosabb és szinte az egyetlen tényező. Annyi hogy nekem régebben voltak nőkkel kalandjaim, de azóta sajnos megkopaszodtam és alacsony is vagyok (170cm). Sajnos sok ilyen tartalmat fogyasztottam az elmúlt időben és szinte teljesen megvagyok győződve már róla hogy mostantól 1 nőnek sem fogok kelleni, ugyanakkor látok hozzám hasonló paraméterű embereket párkapcsolatban. Továbbá porbléma hogy blackpill közösségekben hatalmas az egyetértés és minden videó ami you tube-on és arra irányul hogy megcáfolja ezeket a blackpill teóriákat (keressetek rá hogy debunking the blackpill) kegyetlenül szét van savazva olyan emberek által akik ebben hisznek, a kommentszekcióban szinte kizárólag. Emiatt kétségbe vagyok esve hogy esetleg igazuk lehet és le kell mondanom egy lehetséges párkapcsolatról a jövőben. Szerintetek merre lenne érdemes elindulnom?

2023. máj. 10. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 anonim válasza:

20, továbbra is nyomatékosan felszólítalak: ne hívj fogyatékosságnak azt, ami nem az.

Az viszont, hogy a kis péniszt ismerkedési hátránynak gondolod jól rámutat, hogy valamit nagoyn nem értesz a párkeresésben. Ha a csaj már akkor tudja, hogy mekkora a farkad amikor még van rajta és rajtad ruha, akkor az általában nagoyn weirdo okokra vezethető vissza.

Persze értem, sokan kényszert éreznek arra, hogy mutogassák a farkukat, vagy első randin beszéljenek róla, de akkor nem a farokmérete az, ami miatt elutasítják, hanem mert ilyen szinten fogalma sincs arról mikor érdemes miről beszélni....

És amúgy ha úgy is van, hogy a külső miatt alakul ki az incelség... miért van az, hogy az eddig mutatott incelek szinte mindegyike küzd pszichés zavarokkal, nagoyn gyenge a szociális hlója és ha hajlandóak megmutatni magukat kiderül, hogy tök átlagosan néznek ki?

2023. máj. 11. 11:32
 22/90 anonim válasza:

18

“ Röviden: Ha ronda vagy sosem lesz barátnôd.”

Nem csak. A rondák halmaza is egyre növekszik egyre több minden számít rondának. Gyakorlatilag ha nem chad vonásokkal vagy megáldva ronda vagy. A nőknél nincs átmenet.

Bizonyítottan arra vannak programozva, hogy csak a legjobb genetikájú férfiaknak szüljenek, csak velük szexeljenek.

A történelemben több olyan periódus volt amikor a férfiak mindössze 5%-a dugta az összes nőt.

Szexuális szelekciónak hívják.

Olyan mint a páváknál . Ott is csak a legdíszesebb kakasok tudnak szaporodni.

2023. máj. 11. 11:40
 23/90 anonim válasza:
22, nem kell kiemelni a pávákat, minden létező élőlénynél ez megy.
2023. máj. 11. 11:43
 24/90 anonim válasza:

“ És amúgy ha úgy is van, hogy a külső miatt alakul ki az incelség... miért van az, hogy az eddig mutatott incelek szinte mindegyike küzd pszichés zavarokkal, nagoyn gyenge a szociális hlója és ha hajlandóak megmutatni magukat kiderül, hogy tök átlagosan néznek ki?”

Azért mert a rossz külső égy pocsék pszichés állapot között szoros a kapcsolat. Gondolj csak gyerekkorra vagy tinikorra. Ekkor indul be a csúnyák alázása és kiközösítése és 20 éves korukra már készen is vannak az önbizalmukban, életkedvükben, mentális egészségükben lerombolt emberek akik aztán már csak túlélés üzemmódban működnek, minél kevesebb feltűnés és konfliktus. Van egy határ, hogy mennyit bír el az emberi elme mielőtt megtörik. A csúnya gyerekek többsége (hacsak nem érzektelen pszichopaták) megtörik és alacsony az önbizalma. A kiközösítés az őskorban egyet jelentett a halállal, tehát azzal, hogy éhen halsz vagy a vadak felfalnak. Ezért van ilyen súlyos hatása az elmére mert tulajdonképpen megöltek.

Szerintem az egyetlen járható út vagy az emberiség elchadesítése mesterséges megtermékenyítéssel, hogy mindenkinek legyen esélye a boldog életre, párkapcsolatra, szexre, vagy az erkölcsi nevelés és nemi ösztönök elnyomása mint régen.

A modern libsi nők az erkölcsről hallani sem akarnak ezért szerintem csak az elchadesítés működhet.

2023. máj. 11. 11:58
 25/90 anonim válasza:

20 éves korára kész az alacsony önbecsülésű férfi.

Öhm.... és.... mi van a maradék 60 évben? Csak mert alacsony önbecsülés és gyermekkori traumák ellen éppenséggel nem olyan bonyolult tenni, simán kikúrálható 1-4 év alatt.

És akkor ott van egy 22-25 éves egészséges pszichéjű férfi. Na? Ez nem jó? Vagy nem cél a gyógyulás?

Nagoyn sokunkat bullyingoltak, vertek gyerekkorunkban, ráadásul sokunk ezt csonka családban, vagy rosszabb esetben bántalmazó családban szenvedte el. DE ez nem azt jelenti, hogy akkor vége is mindennek, hiszen az élet csak most kezdődik el. Lehet tenni ellene. A kérdés az, hogy aki felismerte, hogy alacsony az önbecsülése, az miért nem tesz ellene.

A nagy elchadesítés meg... Egyrészt borzalmasan embertelennek hangzik. Ki akar petricsésze embereket?

Másrészt meg akkor is lesznek vonzó és nem vonzó emberek. Hisz a belső értékek adják a vonzalom egy jelentős hányadát, SŐT, a párkapcsolat létrejötte után elsősorban a belső értékek számítanak. Ha meg nincs meg a belső érték, akkor hiába van genetikailag kitenyésztve a jószág, ugyanúgy incel lesz.

És azt ne hidd, hogy a gyerekek között megszűnne a csúfolódás stb. Engem azért bullyingoltak először, mert szmeüveges vagyok. Később (10-12 éves kormban) azért, mert nem tartom jó mókának a lányok szoknyájának felcsapását, tehát b*zi vagyok. Ezért már vertek is.

Nyilván befelé fordultam, és metált kezdtem hallgatni. Később ezért vertek. Hosszú hajam lett, tehát lány vagyok, vagy bzi, tehát megvertek:D

Nem kell ehhez csúnyának lenni, a gyerekek ilyenek, ha nem nevelnek beléjük empátiát.

És a te tenyésztős programod csak több ilyet fog eredményezni, mert kimutatott tény, hogy azon gyerekek akik nem a természetes útonmódon fogantak és születtek, sokkal nagyobb a kötődési probléma, ami további érzelmi zavarhoz vezet.

2023. máj. 11. 12:10
 26/90 anonim válasza:

21! Akkor a születéskor eldöntött rendkívül súlyos társadalmi hátrányos megkülönböztetettség tetszik az nem bántja a pici lelkedet?

Csak ugye ennél egyszerűbb leírni, hogy fogyatékosság, mert ugye ugyanaz a kettő. Mondjuk egy vak ember sem fogyatékos, csak súlyos hátrányban él, mint egy incel...hopp!

2023. máj. 11. 21:13
 27/90 anonim válasza:

"Az viszont, hogy a kis péniszt ismerkedési hátránynak gondolod jól rámutat, hogy valamit nagoyn nem értesz a párkeresésben."

Az, hogy nem gondolod annak jól rámutat, hogy valamit nagyon nem értesz a párkeresésben. Ugye?

2023. máj. 11. 21:16
 28/90 anonim válasza:

Még mindig sok a bluepill hívő.

Mi nem azért mondjuk, hogy a blackpill igaz mert szeretjük, hogy igaz, sőt azt szeretnénk ha nem lenne az, de minden igyekezetünk ellenére is be kell látnunk, hogy az igazság fontosabb mint a mi kis lelki békénk és a hamis remények amelyek sosem valósulnak meg.

2023. máj. 11. 22:01
 29/90 anonim válasza:

"Csak ugye ennél egyszerűbb leírni, hogy fogyatékosság, mert ugye ugyanaz a kettő. Mondjuk egy vak ember sem fogyatékos, csak súlyos hátrányban él, mint egy incel...hopp!"

Ezt most egy látássérültnek magyarázod, csak szólok..

Az előb bmég a gyerekkorban szerzett sérelmek volt a téma, most meg már egyből a születéskor eldől?:D

Nem, nem dől el születéskor.

"Az, hogy nem gondolod annak jól rámutat, hogy valamit nagyon nem értesz a párkeresésben. Ugye?"

Gondolom vag ynem gondolom, de nekem 10 centis a farkam és sosem volt gondom a párkeresésben:D

Látássérültként..

Kövéren...

Átlagos anyagi helyzettel..

A black pill a feladás eszméje. Annak kőbe vésése, hogy úgysem fog sikerülni. És aki azt mondja, hogy nem fog sikerülni, annak tényleg nem fog sikerülni.

Persze, ragaszkodhatsz ahhoz, hogy neked nem fog menni, csak akkor minek foglalkozol a témával? Ha feladtad, miért.. nem adtad tényleg fel? Ha meg nem adtad fel, miért mondogatod, hogy nem fog sikerülni?

2023. máj. 11. 22:07
 30/90 anonim válasza:

“ És aki azt mondja, hogy nem fog sikerülni, annak tényleg nem fog sikerülni.”

Ez spirituális megközelítése az életnek. Persze valamikor néhány éve még én is elég spirituális beállítottságú voltam és hittem olyanokban, hogy a pozitív gondolkodás, a hit, az akarat stb bevonz sok mindent.

Aztán nézőpontot váltottam és beláttam, hogy amit elértem azt csakis a veleszületett (kognitív) adottságaimnak köszönhettem és ez volt a természetes életutam.

Meg megnézem azokat a tulajdonképpen tökhülye, öntudat nélkül ösztön szinten vegetáló barmokat akikben nincs egy dióhéjnyi spiritualitás mégis minden készen megvan az életükben mint baráti kör, nők, jó állás és mindig visszaigazolja azt a felismerést, hogy minden előre eldőlt születésed pillanatában.

2023. máj. 11. 22:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!