Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Létezik még olyan normális...

Létezik még olyan normális 40-45 köröli férif aki korosztályabéli nőt keres?

Figyelt kérdés

Elvált, gyermektelen 39 éves nő vagyok, átlagos külsővel. Próbálkozom ismerkedni de a korosztályomban kb lehetelten normális férfit találni, értsd:

1. Van rendes jövedelme (nem millókra gondolok, de eltartani nem szeretném).

2 .Nincsenek káros szenevedélyei (nem arról van szó, hogy néha nem ihat meg egy pohár italt, csak ne legyen alkesz, láncdohányos)

3. Jól ápolt, nincs extrán elhízva.

4. Nem csak a kanapén akar dögleni minden hétvégén.

5. Nem utálja az állatokat (nem vagyok őrült macskás nő 1 db fajtatiszta macskám, és egy tacsim van).

6. Nem borul ki azon, hogy a munkám miatt (állatorvos vagyok) sokat nem vagyok otthon ezért nem vagyok házitündér.

Úgy látom aki ezknek megfelel annak már rögtön 15-20 évvel fiatalabb nő jó csak, vagy nős...Rám meg 60 éves papik hajtanak, vagy huszon-harminc eleje fiúk.

2023. jan. 6. 11:23
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim válasza:

Ne győzködd azokat a férfiakat, akik senkinek nem kellenek, hogy teljesen normális igényeid vannak, ilyet is nehéz találni, mert úgyis beléd kötnek, hogy biztos 190 centi magas legyen, 20 centis a farka és 1 milliót keressen, úgyhogy magadra vess ha egyedül vagy ezekkel az igényekkel.

Felesleges vitatkoznod.

2023. jan. 17. 09:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!