Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy a főnökének (nő),azért hajbókol egy férfi, mert a főnöke?
Szinte udvarlás szint, kellemes bájcsevegés, sunyi cinkos mosolygás.
De azt mondja nem is tetszik neki a főnöke mint nő, nem is esete, de főnöke, ezért az egész csak.
Vélemény?
Duplán nyer a dolgon,hízeleg a főnöknek és a benne rejlő nőnek is,ami nyilván tetszik a hölgynek.
Azt nem tudom,hogy a pasid ennél tovább lépne-e,mert minden helyzet és személyiség egyedi.Azért járj nyitott szemmel!
Egyébként nekem meg olyan főnököm van,aki gyakorlatilag körül rajong,egyértelműen nőként is számításba vesz szerintem...Lehet ezt érezni.
Ahogy ő csinálja, ott még egy utolsó bányarém is beveszi, hogy tetszik neki.
Ezt amugy több ferfinál is észrevettem hogy ronda debileket is siman megvezetnek egy kis bájgúnárkodással.
Nyilván,mert azoknak nincs önbizalmuk sok esetben.
Viszont lehet,hogy ez a nő amúgy tényleg csinos és tényleg bejön neki.Ez nem jelenti azt, hogy kezdene is vele,de benne van a pakliban.
Te ismered a párodat vagy kiszemeltedet,neked kell tudnod,milyen határokat képes átlépni.Ahogy az előbbi kommentemben írtam.
Egyébként gondolom,féltékeny vagy,mint az atom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!