Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz ez egy kapcsolatban? 25/N
Ez legyen a legnagyobb problémátok, ha neked ez megfelel!
Engem baromira zavarna, majd én tudom, miből mennyit ennék, nekem ez nem udvariasság, hanem kontroll.
Ez egyénenként, párkapcsolatként változó! Meg kell beszélni, neked hogy esik jól!
Kedves gesztus tud lenni,de nem minden alkalommal és nem mindenáron!
A felvázolt helyzetben én is úgy értelmezném, ahogy a környezeted. Ez nem kedves gesztus, hanem uralkodás.
Én amúgy se értékelném ezt. Én tudom mennyit tudok enni, vagy mennyit szeretnék. Az pedig nonszensz, hogy leint, hogy tudod, hogy én merek. Mert tán gyerek vagyok, vagy értelmi sérült, aki nem tudja mit lehet, vagy mennyit? Az csak a koktélcseresznye az egész tetején, hogy még túl sokat is mer, miközben szólsz, hogy keveset kérsz.
Ha neked jó így, oké, csak akkor tanuld meg lekommunikálni ezt a környezeted felé is. Valószínűleg azért szóltak be, mert érezte mindenki, hogy ez így fura, hogy van egy alap feszültség, bizonytalanság. Ha nektek ez így jó, akkor simulj bele ebbe a rendszerbe és ne ellenkezz, ne legyen támadható a helyzet. Illetve, tanuld meg kezelni a beszólásokat.
Én azonban inkább jelezném felé, hogy hol vannak a határok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!