Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz ez egy kapcsolatban? 25/N
Nagyon felmegy bennem a pumpa, ha ilyet látok, vagy szóvá kerül, lehet nekik is volt hasonló élményük :D Az én élményem az, hogy anyuci pici fia volt az első párom, ahol az volt a szokás, és az egyetlen járható út, minden egyes nap, hogy anyuci szedi a kaját és a fia, meg én is figyelünk, hogy elég e. Majd mindig el kellett hangoznia az "elég, köszi" mondatnak. Persze anyuci ha ezt kevésnek találtam, ráb.aszott még egy vagy két kanállal. Van benne valami, hogy ez tényleg kontroll és nem udvariasság. Miért más dönti el, mennyit egyek? Meg még én köszönjem meg, hogy olyat csinál, amit nem akarok (szed nekem). Én tudom pontosan, hogy mennyi kell, kevesebb energiabefektetés, ha nem kell megszólalnom, meg árgus szemekkel figyelnem, hanem csak szedek úgy, ahogy nekem jó. Ex anyósnál sosem volt jó, ha nem zabáltam 3 tányérral, akkor már rohadék voltam, aki nem örül, hogy főznek neki.
Egyszer itt olvastam egy sztorit, hogy nagyanyó mindig szedett nagyapónak, majd egyszer egy lagzin voltak, ahol az asszony a vacsoránál pont beszélgetett valakivel, így a bácsinak kellett szednie, amire képtelen volt, kiöntötte a felét a terítőre... Na ez gáz. Nehogy te is így járj :D És igen teljesen normális, ha ezen megrökönyödnek mások, hiszen egyenlő felek vagytok, mindenki szedjen magának. Bár ilyet beszélni talán nem kellett volna.
Hogy lehet ilyen kérdést amúgy feltenni? :D
Ennyi az össz.probléma? 🤦🏼♀️
Amugy azt meg mindig ugy illik szerintem hogy a no szed a ferfinek 😀 legalabbis nekem sose jutott eszembe h megalazo lenne kiszedni a ferjem ele az etelt
Az oregek sokkal normalisabban alltak a kapcsolatokhoz mint manapsag
Hoppá, Andrea Tate a kispocakos Shrek 😅
Biztos azért Andrea mert olasznak képzeli magát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!