Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor nem természetes, hogy szeretne vele közös gyereket?
Nem!
Én szeretem párom, de több gyereket nem vállalnék!
N 30
Nem. Én szeretem a párom, de nincs az az ember, akinek a gyerekét ha ki kellene hordanom és fel kellene nevelnem, ne akarnám inkább megölni magam.
A gyerek nem a párom. Egy teljesen más ember, akinek én személy szerint a gondolatától is teljes testemmel undorodomm
Lehet hogy ő már csak egy nyugodt társas időtöltést szeretne.
Ha egy nőnek gyereke születik, sokszor a szerelem elé helyezi a gyereket.
Szerintem a párod nem szeretné hogy háttérbe szoruljon a kapcsolatotok jellege!
Mi ez itt az utóbbi időben? Ez a sok "Elvált pasival vagyok, de nem jó vele mit csináljak?" kérdés?
Minek kezdtél bukott pasival? Nem véletlen, hogy egyedül maradt, ez nem "red flag", ahogy újabban itt írjátok, csak az a baj, ha a pasi nincs 180, vagy szülőkkel él?
5! Itt a nőnek is vannak saját gyerekei!
Amúgy meg ez a mer gyerek van bukott valaki...szánalmas!
"Lehet hogy önző vagyok, de 4x évesen már nem azon szeretnék kattogni, hogy vajon elég fiatal leszek ahhoz, hogy játszani tudjak a fiammal?"
Ez pont az önzés ellentéte.
Én mint a 8 csak nőként
3 gyereke kettőnknek Nem szeretnénk többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!