Az mennyire természetes, hogy 2-3 napig tart a menstruációm és elég kevés? Már 3,5 éve szeretnénk gyereket, lombik programon is részt vettünk kettőn.
Én is mindig menzesz előtt 2 napig csak barnázgatok, aztán jön meg rendesen. Mindig ilyen volt. Jó fél év alatt lettem terhes, mikor babát terveztünk. Annyi, hogy amikor 5 hetes kismama voltam, akkor görcsöltem és barnáztam, így kellett kapnom hormonpótlást, de semmi probléma nem volt, teljesen egészségesen született meg a kisfiam.
És mindenkinek más a vérzése. A tiéd is éppen lehet normális, csak neked kevés és rövidebb ideig tart.
Nekem is csak max 3 nap a mensim, és engem is nagyon aggaszt. Pedig utolsó 2 hónapban ciklus közepén volt UH, mindkét hónapban száp nagy tüsző, méhnyálkahártya száp vastag.
Orvos szerint nem baj, ha nem hosszú vagy sok a mensi, csak rendszeres legyen.
eddig 4 nőgyógyász mondta ezt. Mondjuk én nem barnázok, és progeszteront is néztek, volt hogy a ciklusban 4x, hogy hogyan emelkedik, azt mondták, hogy nagyon jó az eredmény. Lehet, hogy a párod miatt nem sikerül csak, és hiába kevés a mensid, annak semmi köze a dologhoz.
Mondjuk ha barnázol, érdemes lenne progit kivizsgáltatni ahogy nekem, egy cikélusban több vérvétellel, hogy emelkedik-e, illetve mensi előtt milyen.
Lombik előtt elvileg nézték a progeszteront is, mindig azt mondták velem minden rendben. Sőt a legutóbbi nődoki még azt is mondta, hogy van peteérésem is.
lehet, hogy tényleg nem gond ha ilyen rövid ideig tart, de azért mégsem nem is természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!