Lombikosok! Tegnap óta szúrom magam, rövid prog. Alhasi nagyon enyhe fájdalom természetes? Mit csináljak ha nem?
igen, az. a hormonok miatt :)
később még rosszabb lesz, ha érnek a tüszők, és feszítenek
Köszi!:)
Igen azt tudom, hgy a hormonok, de nem lehet vele valamit csinálni? Ami enyhíti? Tapasztalat?
Köszi előre! Ez az első lombikom és annyira izgulok, hogy minden jó legyen. Félek a túl stimulálástól is. Bár nekem az még korai lenne 2 nap után:)
ami enyhíti????Te jó ég!mi lesz veled ha szülsz?
én nem vagyok lombikos,de én is adtam magamnak szurit anno,feszített egy picit,de az kb ezred olyan kellemetlen mint ami rád vár a következő 10 hónapban!
Köszi, aranyos vagy.
Nem a fájdalom a bajom!!!!! Az semmi a mensis görcseimhez képest! Csak a túl stimulálástól félek! Azt hittem ezt a két szurit még meg sem kéne éreznem. Ha viszont ez normális én vagyok a legboldogabb a világon!
Én is lombikos vagyok! Iszonyat fájdalmaim vannak mire eljön a leszívás, és óriásira van puffadva a hasam!
Sajnos ez a hormonoktól van. Nekem főleg akkor fájt a hasam, mikor szúrtam magam, rá fél órára beindult szépen, de később azért elviselhető volt.
Ez a hormonozás velejárója, nem lesz semmi baj!
Igyál nagyon sokat és napi fél kg húst egyél, akkor simán elkerülöd a túlstimulálást.
Bár én betartottam mindent!!!!!! fél kg hús, 4 liter víz, mégis túlstimus lettem, 19 db tüszőm lett, azt hittem meghalok :(
DE veled nem lesz ilyen, nyugi :)
Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira izgulok, hogy el sem tudom mondani!
Biztos túl parázom a dolgot, de az elsőnél gondolom mindenki így érez!:)
Nyugi, minden rendben lesz :)
Hova jársz :)
Figyu, nem olyan szörnyű, én is halálosan féltem, de látod, itt vagyok :)
Köszi aranyosak vagytok!:)))))
Iszok sok vizet, meg túrót és tojást a fehérje miatt!:)
Remélem minden rendben lesz!:) Nem baj ha fáj, csak sikerüljön!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!