Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor nem természetes, hogy szeretne vele közös gyereket?
Nem, és soha nem is értettem azokat, akik minden kapcsolatba gyereket vállalnak.
Nekem (35/N) van már kettő, nem akarok többet. Pedig nagyon szeretem a párom, de se régebben, se most nem gondolom azt, hogy akarnék egy harmadik gyereket, ez nem függ attól, hogy kivel vagyok együtt.
A páromnak nincsenek gyerekei és nem is akar (hála az égnek), de nem gondolnám, hogy ettől kevésbé szeret engem.
Különben meg ezt az új partner mellett fellobbanó szaporodási vágyat sosem értettem. Nekem pont annyi van, amennyit mindig is akartam, ez nem változik azzal, hogy új kapcsolat lett. Nálad ez honnan jött? Ha eddig nem akartál több gyereket, akkor most miért?
Nem, miért lenne természetes? Én szeretem a férjem, de a világ összes kincséért sem szülnék, mert nem akarok gyereket, a gondolattól is kivagyok. Nem, még neki sem, pedig ő nekem a Nagy ő.
Halistennek ezzel ő is pont így van, szeret engem és velem akarja leélni az életét, de gyereket soha nem akar.
Attól még, hogy valaki nem akar gyereket a másiktól, nem jelenti, hogy nem szereti!
Megvagy te huzatva?
Én nem akarok soha gyereket, mégis tudok szeretni…
Nem!Mondom ezt nőként.
Nálatok pluszban 40 felett és már vannak gyereke is? Teljesen természetes,hogy nem akar.
Nőként mondom, hogy teljesen meg tudom érteni a férfi álláspontját.
Ha nincs probléma, akkor csinálsz magadnak ezzel a felesleges hisztivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!