Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy férfi szeret egy nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor nem természetes, hogy szeretne vele közös gyereket?

Figyelt kérdés
A párommal 40 felettiek vagyunk, elváltak, 3 éve együtt vagyunk. Vannak már saját gyerekeink az előző házasságainkból, de egyre erősebben azt érzem, hogy szeretnék vele közös gyereket. Azzal, hogy ő nem akar, úgy érzem, nem is szeret igazán, nem akar igazán elköteleződni. Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor nem szeretne tőle gyereket?

2022. dec. 27. 00:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%

Nem, és soha nem is értettem azokat, akik minden kapcsolatba gyereket vállalnak.

Nekem (35/N) van már kettő, nem akarok többet. Pedig nagyon szeretem a párom, de se régebben, se most nem gondolom azt, hogy akarnék egy harmadik gyereket, ez nem függ attól, hogy kivel vagyok együtt.

A páromnak nincsenek gyerekei és nem is akar (hála az égnek), de nem gondolnám, hogy ettől kevésbé szeret engem.

Különben meg ezt az új partner mellett fellobbanó szaporodási vágyat sosem értettem. Nekem pont annyi van, amennyit mindig is akartam, ez nem változik azzal, hogy új kapcsolat lett. Nálad ez honnan jött? Ha eddig nem akartál több gyereket, akkor most miért?

2022. dec. 27. 02:09
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, miért lenne természetes? Én szeretem a férjem, de a világ összes kincséért sem szülnék, mert nem akarok gyereket, a gondolattól is kivagyok. Nem, még neki sem, pedig ő nekem a Nagy ő.

Halistennek ezzel ő is pont így van, szeret engem és velem akarja leélni az életét, de gyereket soha nem akar.

Attól még, hogy valaki nem akar gyereket a másiktól, nem jelenti, hogy nem szereti!

2022. dec. 27. 02:50
 13/22 anonim ***** válasza:
90%

Megvagy te huzatva?

Én nem akarok soha gyereket, mégis tudok szeretni…

2022. dec. 27. 04:47
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
40+ fejjel férfiként én sem vállalnák be gyereket, még ha az érzéseim azt sugallják, hogy jó lenne. Miért? Mert az a gyereket nem csak megcsinálni, megszülni, babusgatni kell, hanem felnevelni, életre tanítani. A lehetőségek tárháza bár nyitott, de ennek kivitelezése 40+ kortól kezd szűkülni.
2022. dec. 27. 05:18
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem!Mondom ezt nőként.

Nálatok pluszban 40 felett és már vannak gyereke is? Teljesen természetes,hogy nem akar.

2022. dec. 27. 07:37
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem természetes. 40 felett meg már pláne nem természetes, mikor már épp elég energiát beleölt abba, hogy a meglévő gyerekeket felnevelje. Nem mindenkinek lenne/van türelme újból babázni. Meg van, aki már élvezi, ha nagyobbak a gyerekek és szabadabbak mozgás terén.
2022. dec. 27. 08:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom, hogy teljesen meg tudom érteni a férfi álláspontját.

Ha nincs probléma, akkor csinálsz magadnak ezzel a felesleges hisztivel.

2022. dec. 27. 09:44
 18/22 anonim ***** válasza:
75%
A szeretetnek és a gyereket akarok vagy sem, semmi köze egymáshoz
2022. dec. 27. 10:00
 19/22 anonim ***** válasza:
68%
Ezen logika mentén az a férfi, aki egyéltalán nem akar gyereket, az képtelen szeretni egy nőt. :))
2022. dec. 27. 11:20
 20/22 anonim ***** válasza:
68%
40 ev fölött ennyi eszed van?
2022. dec. 27. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!