Létezik még olyan normális 40-45 köröli férif aki korosztályabéli nőt keres?
Elvált, gyermektelen 39 éves nő vagyok, átlagos külsővel. Próbálkozom ismerkedni de a korosztályomban kb lehetelten normális férfit találni, értsd:
1. Van rendes jövedelme (nem millókra gondolok, de eltartani nem szeretném).
2 .Nincsenek káros szenevedélyei (nem arról van szó, hogy néha nem ihat meg egy pohár italt, csak ne legyen alkesz, láncdohányos)
3. Jól ápolt, nincs extrán elhízva.
4. Nem csak a kanapén akar dögleni minden hétvégén.
5. Nem utálja az állatokat (nem vagyok őrült macskás nő 1 db fajtatiszta macskám, és egy tacsim van).
6. Nem borul ki azon, hogy a munkám miatt (állatorvos vagyok) sokat nem vagyok otthon ezért nem vagyok házitündér.
Úgy látom aki ezknek megfelel annak már rögtön 15-20 évvel fiatalabb nő jó csak, vagy nős...Rám meg 60 éves papik hajtanak, vagy huszon-harminc eleje fiúk.
Már értem a, hogy ne dögöljön a kanapén a pali és nem vagy házitündér dolgot!
Amíg te hobbizgatsz sokat, addig a palika takaríthat-főzhet-moshat:DDD
Ellenállhatatlan ajánlat:)))
#41: Valahogy úgy.:) Tudni kell a sorok között olvasni.
Sokszor kaptam már meg én is, hogy miért nem ismerkedek és próbálkozok, mert annyi 30-40 körüli nő van és társra, esetleg családra is vágynak. Igen, de mit tud adni az a nő a kapcsolatba? 40 körüli férfiban alapvetően kétféle van: aki eddig nem volt túl sikeres a nőknél és nem jött össze komoly kapcsolata, vagy olyan, aki túl van 1 esetleg 2 váláson. Előbbi köszöni szépen, de megtanult egyedül élni, van egy megszokott bioritmusa, mellette pedig ott a szabadság is. Utóbbi pedig már megégette magát és nem lesz rózsaszínű minden, mikor meglát egy vonzó nőt. Közben mindkettő látja, hogy a kapcsolatban levő haverok, barátok élete sem éppen idilli.
Szóval mit tud adni egy nő, illetve a kapcsolat, amiért érdemes feladni ezt a relatív kényelmes életet? Úgy vettem észre, hogy rengeteg nő él abban a tévhitben, hogy a férfiak rájuk vannak szorulva és nekünk jobban érdekünk egy kapcsolat, ezért nekik gyakorlatilag semmit nem kell tenniük, semmiről nem kell lemondaniuk és még mi tegyük össze a két kezünket, hogy szóba állnak velünk.
Nem minden férfi keseredik meg válás után
Nőknek legalább annyi okuk lenne rá
Nem keseredik meg, egyszerűen nem kell neki párkapcsolat. Rendszerint laza kapcsolatot keresnek. Amolyan hétvégi barátnőt, akivel együtt töltik a hétvégét, vagy csak 1-1 napot. Van mozi, étterem, kirándulás, na meg szex és utána mindenki megy a dolgára. Vagy ha a kapcsolat nem hiányzik, akkor a szexet megoldja máshogy. Erre is van többféle lehetőség és nem is kifejezetten csak a saját korosztályával.
A nők rendszerint azért keserednek meg, mert azt hiszik, hogy ugyanúgy futnak utánuk a férfiak, mint 10-15 évvel azelőtt. Ami részben igaz is, csak már többségében nem komolyat akarnak, ellentétben a nőkkel.
Van ilyen is így van
És olyan is aki komolyat
46
Ki és mit nevez munkának...
Értem, tehát már annyit láttad ismerőseidnél ezt a szitut, hogy most te akarsz dögleni 12 óra "munka" után otthon:)))
47
Gondolom a "társa" az legyen 192cm magas és pont 88kg...stb is, de ezeket ugye nem publikálja, mint társaik ( akik 10-20 éve szinglik ), mert akkor fika-céltabla lenne:DDD
Nektek nem kell az a pasi, aki törődő, egyenrangú társ mindenben, mert nincs autója vagy nem 192cm magas éppen;)
Nos, akkor álmodozzatok az elemes barátról;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!