Létezik még olyan normális 40-45 köröli férif aki korosztályabéli nőt keres?
Elvált, gyermektelen 39 éves nő vagyok, átlagos külsővel. Próbálkozom ismerkedni de a korosztályomban kb lehetelten normális férfit találni, értsd:
1. Van rendes jövedelme (nem millókra gondolok, de eltartani nem szeretném).
2 .Nincsenek káros szenevedélyei (nem arról van szó, hogy néha nem ihat meg egy pohár italt, csak ne legyen alkesz, láncdohányos)
3. Jól ápolt, nincs extrán elhízva.
4. Nem csak a kanapén akar dögleni minden hétvégén.
5. Nem utálja az állatokat (nem vagyok őrült macskás nő 1 db fajtatiszta macskám, és egy tacsim van).
6. Nem borul ki azon, hogy a munkám miatt (állatorvos vagyok) sokat nem vagyok otthon ezért nem vagyok házitündér.
Úgy látom aki ezknek megfelel annak már rögtön 15-20 évvel fiatalabb nő jó csak, vagy nős...Rám meg 60 éves papik hajtanak, vagy huszon-harminc eleje fiúk.
A kérdező nem szeretne gyereket és nem szeretne gyerekes férfit.
De, 39 éves korára a 60 éves papi. Nekem is, pedig 46 vagyok.
A 80 éves is képes lehet megtermékenyíteni egy nőt, attól még papi.
"minőségi férfiak"
Az én férjem is egy minőségi férfi, aki elvált, mert hálaistennek más nőnek nem felelt meg. Nekem meg nagyon is. És én se adtam le az igényeimből - se hajléktalan, se munkanélküli, se alkoholista, se 60 éves nem kellett 43 éves koromban, mikor párt kerestem.
De ha nem akarsz innen ismerkedni, akkor miért írtad le a feltételeket?
Ok, hogy hozzád idős egy 60 éves férfi, de azért a tiszteletet megadhatnád nekik, hogy nem papizod le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!