Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Létezik még olyan normális...

Létezik még olyan normális 40-45 köröli férif aki korosztályabéli nőt keres?

Figyelt kérdés

Elvált, gyermektelen 39 éves nő vagyok, átlagos külsővel. Próbálkozom ismerkedni de a korosztályomban kb lehetelten normális férfit találni, értsd:

1. Van rendes jövedelme (nem millókra gondolok, de eltartani nem szeretném).

2 .Nincsenek káros szenevedélyei (nem arról van szó, hogy néha nem ihat meg egy pohár italt, csak ne legyen alkesz, láncdohányos)

3. Jól ápolt, nincs extrán elhízva.

4. Nem csak a kanapén akar dögleni minden hétvégén.

5. Nem utálja az állatokat (nem vagyok őrült macskás nő 1 db fajtatiszta macskám, és egy tacsim van).

6. Nem borul ki azon, hogy a munkám miatt (állatorvos vagyok) sokat nem vagyok otthon ezért nem vagyok házitündér.

Úgy látom aki ezknek megfelel annak már rögtön 15-20 évvel fiatalabb nő jó csak, vagy nős...Rám meg 60 éves papik hajtanak, vagy huszon-harminc eleje fiúk.

2023. jan. 6. 11:23
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim válasza:
4-es vagyok: megértem, ha gyerektelenként gyerektelen férfit szeretnél. A korosztály miatt írtam. Én 43 voltam mikor megismertem a férjemet, ő akkor volt 40. Nem a húszéves lányok után futkosott.
2023. jan. 6. 12:15
 12/51 anonim válasza:
Én pl minden szempontból megfelelnék az általad felállított kritériumoknak-jó,nem 45 vagyok,hanem 46.Mégsem akarnék kapcsolatot egy olyan nővel aki legalább a dupláját keresi mint én-hiába van állásom,átlagos jövedelmem,ez a különbség előbb-utóbb konfliktushoz vezet.Gyanítom van saját lakásod,vagy házad-nekem nincs,nem érezném magam otthon nálad,folyton az járna a fejemben hogy vendég vagyok,akit bármikor kitehetsz...
2023. jan. 6. 12:27
 13/51 anonim válasza:
Én ez vagyok , amit leírtál. Csak kiegészítve a pontokat 2-es ponthoz.: soha nem dohányoztam és alkoholt sem iszom 10-en x éve (egy kortyot sem!), de elötte is csak bulikban ittam. 3-as-hoz.: nem, hogy nem vagyok elhízva, hanem sportos vagyok. 4-es sportember vagyok örökmozgó. 5.: nem utálom az állatokat, a macskákat jobban szeretem, de annyira sajnálom őket, hogy emiatt 20 éve nem volt háziállatom, mert túlságosan kötődök hozzájuk és ha elmennek, akkor az nagyon fáj, így inkább nem tartok állatot. Talán túl jó is vagyok neked :D De erről az oldalról ne ismerkedj semmikép!
2023. jan. 6. 12:29
 14/51 A kérdező kommentje:
Nem terveztem itt ismerkedni :) Amúgy kaptam már vagy 10 és csak szex érdekel privit...Nem, nem érdekel a csak szex. Arra találnék palit bármikor, pont azért esnek ki a nálam jóval fiatalabbak mert hossszú távú kapcsolatot szeretnék, ami nem reális 10 év + korkülönbséggel (pláne nőként, ha én vagyok az idősebb).
2023. jan. 6. 12:37
 15/51 anonim válasza:
Barátnőm 39 és én 33. Mi évek óta jól megvagyunk. Amúgy nekem nagyon ellenszenves az utolsó sor. A 60 éves 'papi' még képes megtermékenyíteni egy nőt, viszont te már lehet kifutottál az időből. Nagy a valószínűsége, hogy a korodbeli, minőségi férfiak már elkeltek. Maradtak az agglegények, saját gyerekes/gyereket nem akaró férfiak. Ha ez nem gond, akkor biztos találsz valakit. Más esetben ne szűkítsd le annyira a kört.
2023. jan. 6. 12:56
 16/51 anonim válasza:

A kérdező nem szeretne gyereket és nem szeretne gyerekes férfit.

De, 39 éves korára a 60 éves papi. Nekem is, pedig 46 vagyok.

A 80 éves is képes lehet megtermékenyíteni egy nőt, attól még papi.

"minőségi férfiak"

Az én férjem is egy minőségi férfi, aki elvált, mert hálaistennek más nőnek nem felelt meg. Nekem meg nagyon is. És én se adtam le az igényeimből - se hajléktalan, se munkanélküli, se alkoholista, se 60 éves nem kellett 43 éves koromban, mikor párt kerestem.

2023. jan. 6. 13:01
 17/51 anonim válasza:

De ha nem akarsz innen ismerkedni, akkor miért írtad le a feltételeket?

Ok, hogy hozzád idős egy 60 éves férfi, de azért a tiszteletet megadhatnád nekik, hogy nem papizod le őket.

2023. jan. 6. 13:26
 18/51 anonim válasza:
Talán a sors fintora vagy szimpla irónia, hogy a nők igényei csak nőnek a kor előrehaladtával. Én férfiként ahogy idősödöm, annál kevesebb drámát és stresszt tűrök meg az életemben. A nők abban a tévhitben vannak, hogy az idősebb férfit pusztán a feszes bőr és szép alak vonzza, de ez csak részben igaz. Nagy általánosságban egy felnőtt, szingli férfi gondterhelten vág neki az útnak és kemény, hosszas munka árán építi fel az életét. Már pedig az a férfi, aki felépít egy kastélyt, megválogatja, hogy kivel is osztja meg. Habár a korodbeli nőkhöz képest nem olyan vészesek az itt megadott igényeid, de én biztos vagyok benne, hogy a 10 évvel fiatalabb éned lehagyott volna legalább egy sort a felsoroltak közül. Nem kekeckedni szerettem volna csak rávilágítani egy másik nézőpontra.
2023. jan. 6. 13:39
 19/51 anonim válasza:
Ha annyit vár el egy nő, amit ő is tud hozni, az már eleve sok, csak mert nő...?
2023. jan. 6. 13:40
 20/51 NTBS válasza:
Biztosan létezik. Keresd tovább. És legyél kompromisszum képes.
2023. jan. 6. 13:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!